FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo čeká těžká plzeňská mise

Znojmo čeká těžká plzeňská mise Z n o j m o - Pokus o překvapení, s takovým cílem odjížděla znojemská výprava v sobotu do Plzně. V neděli se střetneme s druhým celkem tabulky a obhájcem ligového titulu. Je nutno podotknout, že Viktoria v této sezóně v lize doma ještě neprohrála a ztratila body pouze třemi remízami. Za další bychom se rozhodně nezlobili. Zápas vysílá od 19:00 TV Fanda.

 
 
 

KONEC ÚSPĚŠNÉ ÉRY? KDEPAK! - FC VIKTORIA PLZEŇ

S podzimním odchodem trenéra Pavla Vrby z Plzně k české reprezentaci skončila jedna velká úspěšná éra. To však nutně nemusí znamenat, že skončila úspěšná éra Plzně. Na západ Čech zamířil Dušan Uhrin mladší a poslední dny ukazují, že Viktoria rozhodně nic neztratila ze svojí síly. Společně s přípravnými zápasy obhájce ligového titulu ještě v novém roce neprohrál a tento týden si připsal další velký úspěch. V Evropské lize totiž dokázal vyřadit bohatý a ambiciózní Šachtar Doněck a podruhé za sebou postoupil do osmifinále. Na Plzeň nyní čeká Lyon.

FC Viktoria Plzeň - 1.SC Znojmo FK
Neděle 2.3.2013 (19:00 hod. TV FANDA - Plzeň, Dossan Arena)

Viktoria to ale samozřejmě nejsou jen boje v evropských pohárech, ale také domácí liga. Tam se snaží Plzeň nahánět z druhého místa vedoucí Spartu, která má pětibodový náskok. Do jara vstoupili Uhrinovi svěřenci výhrou na Baníku 2:1, i když se hodně probíral neuznaný gól Ostravy, který strhl bouřlivou diskuzi.

Delegace rozhodčích
Jílek - Hock, Pilný - Lerch

Plzeň na podzim přišla o Vladimíra Daridu, který přestoupil do Freiburgu. V zimní přestávce ho následoval František Rajtoral, jenž hostuje v Hannoveru. Západočeši přesto v zimě nijak viditelně neposilovali. Mluvilo se o přestupu Rybalky, z toho ale nakonec sešlo. Z hostování se však vrátil kvůli zranění Marka Hanouska Patrik Hrošovský. Ten strávil celý podzim právě ve znojemském dresu.

Trenéři před utkáním

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - S Plzní jsme na podzim hráli a prohráli jsme 0:1, i když samozřejmě může být nedělní utkání odlišné. S každým se dá hrát, i když vím, že Plzeň patří se Spartou mezi nejlepší kluby. Proč tedy nezkusit bodovat, může se stát cokoliv.

DUŠAN UHRIN (PLZEŇ) - Z postupu přes Šachtar sice máme velkou radost, ale není čas něco slavit. V neděli nás čeká další důležitý zápas se Znojmem, ve kterém potřebujeme vyhrát, abychom si tohle vítězství neznehodnotili. To bych byl naštvaný, protože by nás to srazilo dolů a dívali bychom se na sebe skrz prsty. (zdroj: Václav Vacek/deník.cz)

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - FC Viktoria Plzeň 0:1 (0:0)
Branky: 56. Darida

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Hříbek, Hnaníček, Yonov (C), Mudra – Buchta, Lacko (67. Zeba) – Helísek (82. Vašíček), Nepožitek, Cihlář – Heinz (61. Reljić). Trenér: Leoš Kalvoda.

FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Procházka, Hejda, Limberský – Darida (90. Hanousek), Horváth (C), Hořava – Rajtoral (70. Petržela), Wágner, Ďuriš. Trenér: Pavel Vrba.

Stěžejní hráči soupeře

David Limberský Pavel Horváth Daniel Kolář Stanislav Tecl
1181
Odehrané minuty
4
Asistence
4
Góly
8
Góly

Porovnání týmů

2. místo v tabulce 40 bodů
39:13 skóre 2,29 gólů na zápas
6 čistá konta 22 žlutých karet
0 červené karty 18 bodů doma
10. místo v tabulce 18 bodů
18:23 skóre 1, 06 gólů na zápas
5 čistá konta 45 žlutých karet
1 červená karta 7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies