FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka v Hradci těsně prohrála, rozhodl pokutový kop

H. K r á l o v é / Z n o j m o - S minimálními posilami z A-týmu odjela juniorka k utkání do Hradce Králové. Dobrý první poločas našemu týmu branku nepřinesl, a tak o osudu utkání rozhodl jediný moment - pokutový kop. Ten domácí dokázali zásluhou Vobejdy v úvodu druhého dějství proměnit a Znojmo už nenašlo na toto vedení bohužel recept.

 
 
25.kolo, pondělí 3.3.2014
FC Hradec Králové - 1.SC Znojmo FK  3:0  (0:0)
Branky: 51. Vobejda (pen.)
ŽK: 34. Soukup, 75. Týfa – 41. Yilmaz, 51. Uchenna, 75. Alaca.
Rozhodčí: Ondřej Pechanec - Zdeněk Arnošt, Novotný
FC Hradec Králové: Jehlička – Kratochvíl, Zezula, Soukup, Kopřiva (65. F. Langr), Vobejda, Krčál (C), Jukl, Schwarz (13. Hrabar), Týfa (84. Hlavsa), Bláha (89. Dočekal).
1.SC Znojmo FK: Doleček (C) - Honz, Pokorný, Jurić, Uchenna (76. Slavík) - Stáňa, Hrazdílek - Yilmaz, Alaca, Celik - Kirschner.

Komentář k zápasu

Znojmo vstoupilo do utkání dobře a od úvodních minut nutilo soupeře k obraně. Už ve dvanácté minutě se mohlo měnit skóre, ale brankáře Jehličku zachránila branková konstrukce. O pár chvíli později se málem domácí dostali do slibného zakončení, Kopřivovi s Týfou scházely pouze centimetry.

I nadále se hrál poměrně zajímavý fotbal. V 33. minutě se musel činit Doleček, který skvěle zlikvidoval hlavičku Jukla po rohovém kopu. Znojmo odpovědělo Hrazdílkovou střelou ze střední vzdálenosti, která však bránu nakonec těsně minula. Blízko ke gólu byl i v 38. minutě Stáňa, který patičkou šikovně změnil směr Kirschnerova střeleckého pokusu. Ani tentokrát se však míč v bráně netřepotal. V nastaveném čase ještě musel proti Krčálovi zasahovat Doleček a do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V úvodu druhé půle přišel klíčový okamžik celého utkání. Uchenna fauloval ve vápně a v 51. minutě proměnil následující pokutový kop Jan Vobejda. Domácím narostla křídla, naopak našemu týmu se přestalo dařit, což se odrazilo i na počtu dalších šancí Hradce. Mezi ty největší můžeme zařadit možnost Jukla z 62. minuty a Bláhy v závěru utkání. Ani jeden z těchto okamžiků ale neskončil navýšením skóre.

Utkání bylo dne 30.4.2014 kontumováno ve prospěch FC Hradec Králové 3:0 z důvodu nastoupení hráče 1.SC Znojmo na cizí registrační průkaz.

Ohlasy

Jaroslav Veselý (Hradec Králové): Nebyl jsem spokojený s hrou v prvním poločase, byli jsme nepřesní, málo agresivní. Znojmo bylo v první půli hodně nebezpečné a jednou nás zachránilo břevno, byli jsme spíše statický soupeř. Druhý poločas byl z naší strany diametrálně odlišný, hráli jsme více agresivně, byli jsme nebezpeční a vytvořili jsme si šance. Co mě mrzí je to, že jsme dali branku jen z penalty. Myslím si, že jsme měli gólové šance i ze hry, které jsme ale neproměnili. Bylo to vydřené vítěství, ale v konečném součtu si myslím, že pro nás zasloužené.

Tibor Tuda (Znojmo): Prohráli jsme gólem z penalty, a to vždycky mrzí. Myslím si ale, že jsme nepředvedli špatnou hru a v prvním poločase jsme byli lepší, měli jsme tam poměrně hodně šancí. Ve druhé půli jsme byli potrestaní za chybu, potom nám už trochu docházely síly, protože hrajeme s mladými kluky. Zápasu by možná slušela remíza, ale fotbal se hraje na góly, takže v tomto směru to je jednoznačné.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies