FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Věřil jsem, že brzy skóruji, svěřil se po Plzni Václav Vašíček

Věřil jsem, že brzy skóruji, svěřil se po Plzni Václav Vašíček Z n o j m o - Vstřelit gól na hřišti mistrovské Plzně to není jen tak, Znojmu se to však v neděli povedlo hned dvakrát. Jeden z gólu zařídil Václav Vašíček, který měl v přípravě moře asistencí, ale na branku čekal. Znojemský útočník ale věřil, že čekání brzy prolomí a také se tak stalo. Jen nakonec litoval, že jeho gól nakonec nestačil na body.

 
 
 

V přípravě jsi byl dvorním připravovatelem gólů, gól ti nám ale ne a ne spadnout. Spadl ti vstřelenou brankou proti Plzni kámen ze srdce, nebo si věřil, že gól brzy přijde a byl jsi v klidu?
Byl jsem v klidu a věřil jsem si, ze brzy skóruji. Jen mě mrzí, že ten gól nepomohl k bodům.

Plzeň patří samozřejmě mezi špičku ligy, hraje se vám proti takovým týmům jako Plzeň a Sparta lépe, než proti papírově slabším?
To bych neřekl, že se proti nim hraje nějak lépe. Spíš se může hrát lépe před plným stadionem, atmosféra v Plzni byla skvělá.

Jak se ti bojovalo proti Čišovskému a Procházkovi? Asi žádná legrace se proti nim prosadit?
Oba mají svou kvalitu a není to nic lehkého. Ale myslím, že jsem se s tím popral docela dobře.

Nesrazí to trochu sebevědomí, když hrajete s Plzní velice dobře, máte šance a pak dostanete poměrně nešťastný gól z rohu?
Pořád to bylo ale jen o gól a nehráli jsme špatně. Chtěli jsme co nejdříve srovnat, ale to se bohužel nepodařilo. Navíc po přestávce jsme dostali další dva góly, a to už se potom proti takovému soupeři dotahuje těžko.

Nermin dostal v utkání žlutou kartu za špatné ustrojení, víš o tom něco bližšího? O co přesně šlo?
Šlo o barvu jeho elasťáků pod trenkama. Musí být v barvě trenýrek a on neměl černé, ale měl modré. Zbytečná žlutá karta.

Stačili jste prohodit pár slov s Patrikem Hrošovským?
Já se s Hrošákem jen pozdravil před zápasem a po zápase jsem prohodil pár slov jen s Horou, se kterým jsem působil dříve v Olomouci.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies