FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Leoš Kalvoda před Jabloncem

Leoš Kalvoda před Jabloncem Z n o j m o - Jedna ze zajímavých udaáostí podzimní části Gambrinus ligy? Rozhodně divoká přestřelka v utkání Jablonec - Znojmo s výsledkem 5:5. Nyní oba soupeře čeká jarní odveta v rámci 19. kola Gambrinus ligy. Bude to zase přestřelka? „Doufám, že ne,“ usmíval se trenér Leoš Kalvoda. Zároveň ale věří, že pro Znojmo přijde první jarní výhra.

 
 
 

Když se řekne Jablonec, vybaví se vám jako první velká podzimní přestřelka 5:5?
Samozřejmě, v Jablonci jsme na podzim podali dobrý výkon. Hlavně v první půli jsme měli navíc, ale zbytečně jsme inkasovali. Ale to už je minulost a nechtěl bych se k tomu vracet. Nyní je před námi utkání, které chceme zvládnout a měli bychom ho zvládnout.

Přijde i v sobotu taková přestřelka?
Doufám, že ne. (s úsměvem) Neříkám, že čekám úplně klidné utkání, ale doufám, že to dopadne pro nás lépe, než pro Jablonec na podzim.

Jablonec může působit jako nevyzpytatelný soupeř. Narážím na podzimní výsledky, vysoká prohra v Plzni, pak naopak udělený výprask Příbrami.
To bylo na podzim. Jarní část Jablonec načal prohrou se Slováckem a výhrou nad Baníkem, kdy skóroval až v závěru utkání. Zatím moc gólů nedávají, tak doufám, že jim to vydrží. (s úsměvem) My pochopitelně chceme v sobotu vstřelit o jeden gól více než soupeř.

Myslíte, že po hráčských změnách, které Jablonec v zimě potkaly, je papírově silnější? Nebo je to naopak?
Kdo tam byl takovým klíčovějším hráčem, tak byl Piták s Vaňkem. Ti chybí, ale zase má Jablonec do ofenzívy Doležala, takže by to tak mělo být nastejno.

V Plzni nevycházelo bránění standardních situací. Věnovali jste se tomu v týdnu na tréninku nějak speciálně?
Pořád stejně. To už je pak otázka hráčů, a jak k tomu přistoupí.

Proti Jihlavě jste čekal trochu více od útoku, v Plzni od obrany. Věříte, že proti Jablonci se to vše sladí?
Tak by to mělo pořád. Ne se jednou zaměřovat na to, a pak na to, tak by to mělo být sladěné každý zápas.

Martin Hudec už začíná trénovat, jak vypadá jeho stav?
Zatím to nemůžu hodnotit, protože neodehrál žádné přátelské utkání, nebo za juniorku. V podstatě celou zimu netrénoval. Uvidíme, až zápas ho prověří.

Jak to vypadá s Romanem Hříbkem?
Ten trénuje, ale zatím sám, protože do některých soubojů ještě nemůže se zraněnou rukou chodit.

ABSENCE: Roman Hříbek, Peter Gál-Andrezly, Nermin Crnkić (dohoda klubů)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies