FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Opět bláznivý zápas? V sobotu hostíme Jablonec

Opět bláznivý zápas? V sobotu hostíme Jablonec Z n o j m o - V sobotu znojemští fotbalisté hostí v rámci 19. kola Gambrinus ligy v Brně na Srbské Baumit Jablonec. Tedy soupeře, s kterým společně předvedli na podzim hodně divoké představení. Zdali se bude něco podobného opakovat i v odvetě se dozvíme od 14:30. Každopádně to bude další zajímavý boj o ligové body.

 
 
 

Velká podzimní přestřelka, to byla určitě jedna z nejzajímavějších událostí podzimní části Gambrinus ligy. Aktéři Jablonec a Znojmo. V tomto utkání padlo neuvěřitelných 10 gólů a konečné skóre bylo 5:5. Nyní se schyluje k podzimní odvetě. Těžko ale očekávat podobný průběh i v sobotu. Jablonec se před začátkem ligy netajil pohárovými ambicemi, což nebylo i k výsledkům v minulé sezóně překvapením. Podzim byl z pohledu Jablonce ale trochu rozporuplný. Baumit provázely některé výsledkové výkyvy. Pro příklad můžeme uvést vysokou prohru 1:6 v Plzní a následně naopak vysokou výhru v Příbrami 6:1.

1.SC Znojmo FK - FK Baumit Jablonec
Sobota 8.3.2013 (14:30 hod. - Brno, Srbská)

Jablonec byl v zimní přestávce poměrně zajímavým hybatelem na přestupovém trhu. Kádr opustili dva poměrně klíčoví hráči. Reprezentant Ondřej Vacek zamířil do Kayserisporu, Karel Piták pak do pražské Slavie. Severočeský klub si však dokázal najít náhradu. Ze Znojma přivedl Tomáše Oklešťka, z Baníku Ostrava Antonína Fantiše a z Příbrami obránce Ondřeje Vrzala. Novou posilou byl i Martin Doležal ze Sigmy Olomouc, byť za trochu kontroverznějších okolností. V podobě Doležala získal Jablonec osmi gólového střelce, a to má ještě v zásobě Hubníka.

Delegace rozhodčích
Ardeleanu - Kříž,Gallo - Jílek

Nedá se říct, že by Jablonec vstoupil do jara s nějakou skvělou formou. Na úvod prohrál na Slovácku a v minulém zápase jen těsně porazil Baník Ostrava. Domácí spasil až v závěru rozhodující brankou stoper Beneš.

Zajímavé bude utkání určitě pro Tomáše Oklešťka, který ještě na podzim oblékal znojemský dres. Na severu Čech pak také strávil delší dobu Anes Haurdić, který momentálně obléká znojemský dres. Pro Nermina Crnkiće by bylo utkání také určitě zajímavé, ale nemůže do utkání proti svému kmenovému klubu vzhledem k dohodě s Jabloncem nastoupit.

Trenéři před utkáním

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Je před námi utkání, které chceme zvládnout a měli bychom ho zvládnout. Jarní část Jablonec načal prohrou se Slováckem a výhrou nad Baníkem, kdy skóroval až v závěru utkání. Zatím moc gólů nedávají, tak doufám, že jim to vydrží.

ROMAN SKUHRAVÝ (JABLONEC) - Znojmo se nevzdává za žádného stavu, což bylo vidět právě minulé kolo v Plzni. Hrají od první do devadesáté minuty pořád stejně. V zápasech, kdy proti nim soupeř chce hrát fotbal, hrají s menší psychickou zátěží a hraje se jim lépe. (zdroj: Jan Bendl/fkjablonec.cz)

NA PODZIM

FK Baumit Jablonec - 1.SC Znojmo FK 5:5 (3:1)
Branky: 15. Piták, 34. a 38. Kopic, 77. Vaněk, 81. Jablonský – 3. Helísek, 54. a 75. Heinz , 86. Okleštěk, 90+2. Reljić

FK Baumit Jablonec: Špit – Kubista (46. Vošahlík), Kysela, Beneš, Novák – Kopic (73. Jablonský), Loučka, Piták (C) (67. Třešňák), Vaněk, Čížek – Hubník. Trenér: Roman Skuhravý.

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Hříbek, Hnaníček, Yonov (C), Mudra – Buchta (71. Hrošovský), Zeba (46. Reljić), Helísek, Nepožitek, Cihlář (65. Okleštěk) – Heinz. Trenér: Leoš Kalvoda.

Stěžejní hráči soupeře

Vít Beneš Jan Kopic Tomáš Okleštěk Martin Doležal
14440
Odehrané minuty
4
Asistence
4
Góly
8
Góly

Porovnání týmů

11. místo v tabulce 18 bodů
20:26 skóre 1, 11 gólů na zápas
5 čistá konta 47 žlutých karet
1 červená karta 11 bodů doma
7. místo v tabulce 25 bodů
31:29 skóre 1, 72 gólů na zápas
6 čistá konta 25 žlutých karet
2 červených karet 10 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies