FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kalvoda po Jablonci: Hodně nám pomohla branka v úvodu zápasu

Kalvoda po Jablonci: Hodně nám pomohla branka v úvodu zápasu B r n o - Velmi pohodová atmosféra vládla na tiskové konferenci po utkání Znojmo - Jablonec 4:0. Není divu, náš tým vyhrál 4:0 a trenér Leoš Kalvoda tak mohl být spokojený. Přísný kouč ale rozhodně nepodléhal euforii z vysoké výhry a nabádal stále k poctivé a tvrdé práci. Přece jen do konce Gambrinus ligy zbývá ještě podstatná část.

 
 
 

Zápas se vám asi bude hodnotit velice dobře?
Výsledek hovoří za vše 4:0. Zase tak jednoznačný zápas to ale nebyl. Hodně nám pomohla branka na konci první minuty. Potom jsme se trochu zklidnili. Vypadalo to, že Jablonec má míč více na svých kopačkách. Jak se nám dříve nedařilo dohrávaní útočných akcí, na čemž pořád pracujeme, tak proti Jablonci dařilo proměnit téměř vše. Klukům patří poděkování. Ale pozor! Je to třetí jarní kolo, takže zůstat na zemi a stále pokračovat.

Jablonec byl ve vápně málo nebezpečný, tam to bylo odbráněno velice dobře.
Chystali jsme se na to. Věděli jsme, že Jablonec bude mít výškovou převahu, má vysoké hráče jako je Doležal, Hubník, nebo Beneš. Naše obranná čtveřice to zvládla perfektně. Pokud měl soupeř nějaké nebezpečné možnosti, tak to bylo po standardních situacích.

Nepřišlo trochu podcenění ze strany Jablonce?
Myslím, že nás Jablonec nepodcenil. Týmy v Gambrinus lize jsou hodně vyrovnané, pokud tedy nepočítáme úplnou špičku tabulky. Ale například i s Plzní jsme se přesvědčili, že se dá hrát. Když hráči budou plnit to, co po nich chceme a budou hrát vždy se stoprocentním nasazením, tak to pak vypadá velice dobře.

Byl to nejlepší výkon v sezóně?
Ne. Myslím, že v Teplicích byl po herní stránce lepší.

Jak hodnotíte výkon Lamine Diarrassouby?
Je jenom dobře, že se mu utkání povedlo. Byly tam samozřejmě nějaké chybičky, ale na tom se zapracuje, komunikace atd. A hrál první zápas, pokud nepočítám pár minut proti Plzni, a to je vždy těžké. Myslím, že je to inteligentní hráč, že by nám mohl pomoci.

A Václav Vašíček?
Vencu já znám hodně dlouho. A budu ho muset po tom hattricku trochu srazit na zem (s úsměvem).

Proti Jablonci jsme nastoupili se dvěma hrotovými útočníky, což byla změna oproti minulým utkáním. Je to nyní tak, že Vašíček hraje více jako podhrotový hráč?
Je to na střídačku, ale většinou to vychází na Vencu, protože Diarrassouba vzhledem ke komunikaci ještě stoprocentně neví, co po něm chceme.

Celkově byste výkon týmu označil jak?
Kluci odvedli dobrou práci. Byly tam sice nějaké slabší chvíle, ale jinak to musím zhodnotit tak, že to byl dobrý kolektivní výkon.

Na závěr trochu odlehčeně. Dnes je MDŽ, věnujete někomu výhru?
Věnuji to všem ženám, hlavně těm v moji rodině (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies