FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Daniel Odehnal: Tomáš Necid ukázal svoji kvalitu

Daniel Odehnal: Tomáš Necid ukázal svoji kvalitu P r a h a - Velkou fušku měl Daniel Odehnal v pátek proti Slavii se svým parťákem ze stoperské dvojice Josefem Hnaníčkem. Tomáš Necid byl tvrdým oříškem. Nebezpečný útočník sice neskóroval, ale nahradil ho Karel Piták. Dan tak musel bohužel hodnotit prohraný zápas. Shodl se s trenérem a příčinu porážky viděl hlavně v prospaném prvním poločasu.

 
 
 

Dane už jsi měl proti sobě třeba Davida Lafatu, takže můžeš srovnávat. Byl Tomáš Necid hráčem, který se ti nejsložitěji bránil?
Tomáš Necid ukázal svoji kvalitu, umí si perfektně podržet míč. Bylo strašně těžké se před něj dostávat a sbírat balóny. Asi to byl jeden z nejkvalitnějších útočníků, proti kterém jsem hrál. Bylo strašně těžké ho bránit.

Žádná osobka ale asi nebyla?
To spíše záleželo, kde se pohyboval, protože my máme s Pepou každý své území. Takže záleželo, jestli se ocitl na mé nebo na Pepově straně. Přebírali jsme si ho, ale souboje s ním byly velmi těžké.

Co se dělo před první gólem, vypadalo to, že se obrana trochu nedomluvila s Vlastou Hrubým?
Úplně přesně si to nepamatuji. Vím, že jsem křižoval Honzu Mudru na levé straně, takže on šel za mě. Vybíhal jsem proti míči, který šel centrem přes mě. Spadl nám míč na malé vápno, což se nesmí stát, kdokoliv tam je, tak musí do souboje. Nemůže nám tam takhle padnout balón.

Už jste projeli v Gambrinus lize několik stadiónu. V Edenu jsou tribuny hodně blízko, a ta atmosféra je o to bouřlivější. Nesvazovalo vás to?
Nemyslím si, že by nás to nějak svazovalo. Jsme rádi za každé fanoušky. Když hráváme v Brně, tak nám to přijde i trochu líto, že je tam 500, 800 lidí. Takže jsem rádi, že kamkoliv vyjedeme, tak tam fanoušci jsou a chceme se, o to více předvést.

Vzpomínáš Brno. Naši fanoušci byli na Slavii daleko více znát, než na Srbské.
Určitě. Chtěl bych jim strašně poděkovat. Jsem rád, že nás naši fanoušci přijeli v takovém počtu podpořit a byli slyšet. I to nám hrozně pomáhá, patří jim za to dík.

I přesto, že se vám v utkání tolik nedařilo, jste dokázali srovnat. Nezamrzelo pak trochu, že to nakonec nevyšlo alespoň na bod? Kde byla příčina?
Hlavní příčina byl v tom, že jsme totálně zaspali první poločas. Tam byl v podstatě jediný tým na hřišti, a to byla Slavia. Vyhrávala osobní souboje, všude byla dříve, měla všechny odražené míče. První poločas jsme absolutně prospali, v tom druhém jsme si řekli, že se musíme zvednout a především vyhrávat osobní souboje. Úplně se nám to také nedařili, protože soupeř měl stále herní převahu, ale už jsme si dokázali vypracovat nějaké šance. Jednu jsme využili, srovnali jsme, ale vzápětí dostaneme gól na 2:1. Možná trochu nějaká nezkušenost, protože to už se musí nějak odkopat a ubránit.

Myšleno s nadsázkou, neubližují vám trochu televizní přenosy? Vždy se většinou těsně prohraje.
Na všem se dá něco najít. Nemyslím si, že by nám to nějak vadilo. Osobně jsem to, že jsme v televizním přenosu nějak nepociťoval. V poslední době už se v tv objevujeme častěji a není to tak, jako když jsme hráli poprvé, kdy jsem to měl možná trochu v hlavě. Ale teď už vůbec ne.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies