FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pojeďte na Bohemku! Klub vypravuje autobus!

Pojeďte na Bohemku! Klub vypravuje autobus! I na další domácí utkání našeho týmu v Brně na Srbské bude klub vypravovat ve spolupráci s autodopravcem Tunka autobus. Znojmo se střetně ve velmi důležitém utkání v sobotu od 15:00 s Bohemians 1905. Cena se nemění, více informací tradičně v článku.

 
 
 

Pro všechny zájemce a fanoušky je připraven v sobotu autobus na utkání s Bohemians 1905. Odjezd je tradičně od pneuservisu Kárník na Sokolské ve Znojmě, a to v 13.00.

Další zastávky (Tasovice, Křídlůvky, Hrádek, Dyjákovice, Hrušovany). Cena jízdenky je 100,-Kč, vstupenku je nutno zakoupit na stadionu. Rezervovat si místo v autobuse je možno v Casinu Kruh na ulici 17.listopadu ve Znojmě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies