FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rozhovor s majitelem společnosti HIERRON Romanem Dvořáčkem

Rozhovor s majitelem společnosti HIERRON Romanem Dvořáčkem Z n o j m o - Společnost HIERRON se stala generálním partnerem a sponzorem 1.SC Znojmo FK a tím pádem i velice významným podporovatelem. Při této příležitosti jsme podnikli rozhovor s majitelem firmy HIERRON Romanem Dvořáčkem (na fotu vlevo). V tomto povídání zaznělo vše důležité, co je potřeba o spolupráci vědět.

 
 
 

Jak významným partnerem klubu jste se se svojí společností Hierron stal?
Stal jsem se generálním partnerem 1.SC Znojmo FK.

Můžete prozradit o jakou částku se jedná?
Po dohodě s vedením klubu jsme se rozhodli konkrétní částku nezveřejňovat. Jelikož jsem se stal generálním sponzorem klubu, tak je zřejmé, že se jedná o významnou podporu znojemského klubu.

Proč jste se rozhodl vstoupit právě do klubu 1.SC Znojmo FK?
Láká mě vidina rozvoje znojemského fotbalu, aby se klub stal nedílnou součástí na fotbalové mapě v ČR. Jsem přesvědčený, že si tento klub zaslouží být stabilním účastníkem Gambrinus ligy, a to s ohledem na dosažené výsledky, kterými se klub momentálně v první lize prezentuje. Taky je pro mě důležité, že klub úzce spolupracuje s městem a je dobře řízený panem Kohoutkem.

Na jak dlouho je uzavřena spolupráce?
Spolupráce byla uzavřena na dobru 5 let, ale jsem člověk, který má dlouhodobé vize a jsem přesvědčen, že spolupráce bude delší.

Jak vnímáte současné výkony týmu?
Vnímám je velmi pozitivně. Na to, že se jedná o menší klub a ne tak známé hráče, tak odvádějí velmi dobré výkony. Ty předvedli například v Plzni, či s Jabloncem. Musím také zvlášť vyzvednout práci trenéra Leoše Kalvody, který loni přivedl 1.SC Znojmo FK k historickému úspěchu a ve výborné práci pokračuje i nadále.

Jak vnímáte situaci kolem rekonstrukce znojemského stadiónu a případné následky, pokud by neproběhla?
Věřím, že za podpory města i kraje a s maximálním úsilím současného vedení znojemského klubu, se podaří tento problém odstranit a Znojmo bude hrát příští sezónu Gambrinus ligy již na svém stadiónu.

Budete prosazovat nějaké změny v rámci klubu?
V rámci klubu se hodlám starat o ekonomickou situaci klubu. V rámci sportovní stránky věřím současnému vedení klubu.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies