FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S Bohemians 1905 v sobotu o pomyslných šest bodů

S Bohemians 1905 v sobotu o pomyslných šest bodů Z n o j m o - Znojmo desáté místo - 21 bodů, Bohemians 1905 patnácté místo - 17 bodů. Taková je situace před druhým vzájemným střetnutím obou klubů v této sezóně Gambrinus ligy. Na bodovém rozdílu mezi oběma týmy jde odpozorovat, že sobotní zápas bude nesmírně důležité. V Brně na Srbské se startuje od 15:00.

 
 
 

Ještě do minulého kola to s Bohemians 1905 to nevypadalo vůbec dobře. Prvoligový nováček totiž uzavíral tabulku Gambrinus ligy a jedenáct zápasů čekal na výhru. Po prohře na Slovácku tak přišla rázná změna. U týmu skončil trenér Weber a na jeho místo usedl Luděk Klusáček. A změna zabrala. Klokani dokázali porazit Liberec a neztratili tak kontakt z ostatními týmy bojujícími o záchranu. Momentálně jsou Pražané na patnáctém místě díky lepšímu skóre před Baníkem. Až další zápasy ale ukáží, zda impuls vydrží více než jeden duel.

1.SC Znojmo FK - Bohemians Praha 1905
Sobota 22.3.2013 (15:00 hod. - Brno, Srbská)

Bohemians tradičně těží ze svého domácí prostředí, kde se jim naskytá velká podpora fanoušků. Venku už je to však horší, doposud zde nasbírali klokani v aktuálním ročníku čtyři body. Znojemský azyl v Brně na Srbské by však mohl být dobrým místem pro útok na druhou venkovní výhru. Zatím sice platilo v duelech obou týmu pravidlo domácího prostředí, ale přece jen Brno se nedá brát jako tradiční domoviště našeho týmu.

Delegace rozhodčích
Kocourek - Moláček, Pochylý - L. Kovařík

Pražský klub se snažil svoji situaci řešit už v zimní přestávce, kdy se rozhodl pro zkvalitnění kádru. Z Olomouce přišel hrotový útočník Ivan Lietava, zpevnit obranu pak na hostování ze Sparty Lukáš Pauschek a jako volný hráč pak velezkušený stoper Erich Brabec. Zajímavé je také hostování dvou litevských fotbalistů Kuklyse a Vaitkünase. Tým se pak může tradičně spolehnout na oporu mezi třemi tyčemi Martina Berkovce. Ze soupisky ale naopak zmizeli Štochl s Ndiyaem.

NA PODZIM

Bohemians Praha 1905 - 1.SC Znojmo FK 2:0 (1:0)
Branky: 27. Moravec, 62. Bartek.

Bohemians 1905: Berkovec – Kalina, Šmíd, J. Štochl, Šírl – Moravec, Rada, Jindřišek (K), Hora (83. Krch), Bartek (89. Růžička) – M. Štochl (80. Kolář). Trenér: Jozef Weber.

1.SC Znojmo FK: Hrubý (K) – Hříbek, Simerský, Hnaníček, Mudra – Hrošovský (46. Vašíček), Buchta (54. Zeba) - Helísek (70. Tomeček), Nepožitek, Okleštěk – Heinz. Trenér: Leoš Kalvoda.

Stěžejní hráči soupeře

Martin Berkovec Josef Jindřišek David Bartek Ivan Lietava

Porovnání týmů

10. místo v tabulce 21 bodů
25:28 skóre 1,25 gólů na zápas
6 čistá konta 53 žlutých karet
1 červená karta 7 bodů venku
15. místo v tabulce 17 bodů
16:31 skóre 0,80 gólů na zápas
4 čistá konta 38 žlutých karet
1 červená karta 4 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies