FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S Bohemians 1905 poprvé bez branek

S Bohemians 1905 poprvé bez branek B r n o - Duely s Bohemians až doposud mívaly vždy vítěze, tentokrát to bylo ale poprvé po čtyřech zápasech jinak. Na Srbské se urodila bezbranková remíza. Našemu týmu se vůbec nepovedl první poločas, kdy se nedařilo zhola nic. V tom druhém už se ale výkon zlepšil a přišly i šance. Žádná z nich však bohužel neskončila gólem.

 
 
21.k. Brno (Srbská), sobota 22.3.2014
1.SC Znojmo FK - Bohemians Praha 1905  0:0  (0:0)

ŽK: 17. Helísek, 36. Lacko – 67. Nerad.
Rozhodčí: Kocourek – Moláček, Pochylý – L. Kovařík.
1.SC Znojmo FK: Hrubý – Mudra, Hnaníček (C), Odehnal, Helísek – Haurdić (46. Reljić), Buchta (75. Zeba), Lacko, Crnkić – Diarrassouba, Vašíček.
Bohemians Praha 1905: Berkovec – Pauschek, Krch, Brabec, Kalina – Hora, Jindřišek (C), Jeremenko (46. Nerad), Rada, Bartek (86. Klavík) – Lietava (72. Moravec).
Počet diváků: 1182
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Žádná veselá podívaná to v první půli rozhodně nebyla. Byla k vidění hodně neuspořádaná hra, ve které ale měli větší převahu hráči hostí. Znojmo naopak podalo v prvních čtyřiceti pěti minutách velmi matný výkon. Klokani toho ale nedokázali využít. Jidndřiškův přímý kop zlikvidoval Hrubý a poměrně solidní Lietavova pozice ve vápně skončila ukvapenou střelou z první mimo bránu. Na druhé straně se pokoušel ve 27. minutě protáhnout brankáře Berkovce Vašíček. Jeho skákavá střela ze střední vzdálenosti ale neměla gólové ambice. Věřte, nevěřte, to bylo vše zajímavé z úvodního dějství.

Do toho druhého už náš tým nastoupil daleko lépe. Haurdiće nahradil na kraji zálohy Reljić, a ten mohl v 49. minutě sledovat velkou šanci Crnkiće. Ten šel z levé strany sám na brankáře, udělal mu kličku. Ale z nepříliš výhodného úhlu trefil pouze boční síť. Hrálo se daleko svižněji. Bohemians se sice do výrazně šance nedostala, ale několikrát naší obraně výrazně zatopili.

V 74. minutě musel vytáhnout brankář Berkovec dobrý zákrok proti střele Diarrassouby. Ten se dostal na levé straně vápna k míči a pohotově pálil. Ještě předtím pak nebezpečně zpoza vápna pálil Vašíček. Na jeho pokus pak trochu se zpožděním navázal v 85. minutě Hora. Ale i jeho případě šla míč vedle brány. V úplném závěru už bylo jasné, že žádný z týmu nebude chtít v důležitém utkání udělat chybu. Více se sice v závěru do útoku tlačilo Znojmo, ale bez výraznějšího efektu.

Ohlasy

Leoš Kalvoda (Znojmo): Bylo to utkání dvou poločasů. Nevím, co se s námi dělo v tom prvním. Celkově to byl zápas jedné šance, my ji měli, ale bohužel neproměnili. V boji o záchranu si představuji víc bojovnosti a zarputilosti. Druhá poločas byl o něco lepší, ale spokojen být rozhodně nemohu.

Luděk Klusáček (Bohemians 1905): Ač jsme nebyli favority, chtěli jsme hrát na vítězství. V první půli to z naší strany bylo trošku lepší, dostávali jsme se do kombinace. Po změně stran Znojmo zvedlo aktivitu a potvrdilo, že je aktuálně silným týmem. Jejich útočníci nám dělali starosti a situace jsme dokázali řešit jen brejky. Bod je pro nás cenný, ale potřebujeme jich ještě mnohem víc.

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Další

Video

  • 1.SC Znojmo FK - Bohemians Praha 1905 0:0 | přehrát
  • Václav Vašíček po remízovém utkání s Bohemians 190 | přehrát
  • David Helísek po remízovém utkání s Bohemians 1905 | přehrát
  • Co o našem vzájemném duel řekl soupeř z Bohemians | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies