FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda: Bylo to utkání dvou poločasů

Trenér Kalvoda: Bylo to utkání dvou poločasů B r n o - Na tiskové konferenci opět dokázal s nadhledem zhodnotit utkání a pobavit i přítomné novináře. Trenér Leoš Kalvoda ale rozhodně stoprocentně spokojený být s výkonem proti Bohemians nemohl. Ve hře jeho svěřenců mu při bezbrankové remíze chybělo hodně aspektů, a to především v první půli. Ta z naší strany opět nebylo povedená.

 
 
 

Trenére, jak jste viděl utkání?
Bylo to utkání dvou poločasů, kdy ten první nevím, co se s námi dělo. Zápas se nepovedl Anesi Haurdićovi, to byla malá katastrofa. Bylo to utkání o jedné šanci, my jsme ji měli, ale bohužel nebyla proměněna. Dnes nám vázla kombinace, i když tomu nahrával i terén, míč hodně skákal. Když se hraje o záchranu, tak si představuji více bojovnosti a zarputilosti. Ta nám hlavně v první půli chyběla.

Co jste hráčům říkal o přestávce v kabině?
Ani nevím, mohli jste si to jít poslechnout na ulici (s úsměvem). (do rozhovoru vstupuje trenér Bohemians Luděk Klusáček: Bylo to slyšet až u nás)

Není to poprvé, co si stěžujete na výkon v první půli? Čím to to tedy je?
Každé takové utkání hrajeme pod velkým tlakem a kluci tyhle boje o záchranu v lize moc neznají. Určitě to na ně doléhá. Ale to není výmluva, jestli chtějí hrát Gambrinus ligu, tak i s takovými duely a tlakem se musí umět vyrovnat. Určitým faktorem bylo, že Radek Buchta odehrál zápas pod injekcemi a nemohl ho celý dohrát. A to nám také hodně chybělo.

Hráli jsme na dva útočníky Vašíčka a Diarrassoubu. Čekám od nich, že udrží a podrží více balónů, abychom se mohli dostat do koncovky. To mi zatím chybí. Na to, že tam máme takové vysoké hráče. Další věcí jsou souboje, my každý prohrajeme, a to nejen v útoku, ale i v poli.

Počítali jste s tím, že Bohemians potřebují body více a na začátku vyčkávali, co soupeř vymyslí?
Ne. Chtěli jsme Bohemku dostat pod tlak, aby dělala chyby, a to se nám vůbec nepodařilo. A zato jsem byl po první půli zlý.

Probírali jste s Nerminem Crnkićem jeho šanci na začátku druhé půle?
Ne. Ani mi nemusel nic říkat, pro mě to bylo jasné.

Jasné v čem?
Měl to být gól. (s úsměvem)

Bod nakonec berete?
Já počítám vždy s více body (s úsměvem). Do každého utkání jdeme s tím, že ho chceme vyhrát. Samozřejmě realita je potom někdy jiná. Bod je sice ztráta, ale je to pořád bod., který se počítá.

Takže na Spartě přidáte další bod?
Jedeme zase vyhrát, to se ale zatím ještě nikomu na Spartě nepodařilo. Jednou ta série ale musí skončit. (s úsměvem)

 
 
 
 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Další

Video

  • Co o našem vzájemném duel řekl soupeř z Bohemians | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies