FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Podruhé v sezóně na Letnou, čeká nás suverénní Sparta

Podruhé v sezóně na Letnou, čeká nás suverénní Sparta Z n o j m o - Už počtvrté v této sezóně se náš tým utká se Spartou Praha. Po podzimním souboji v lize a dvou utkáních v domácích pohárů následuje odveta také v rámci Gambrinus ligy. Znojmo se pokusí ukořistit alespoň bod, což se ještě proti tomuto soupeři nikdo nepovedlo. Domácí ale doposud ve svém prostředí neztratili ani bod. Zápas startuje v neděli od 19:00 a vysílá jej TV FANDA.

 
 
 

10 domácích zápasů - 10 výher. To je úchvatná bilance Sparty na svém hřišti. Pražané i díky této skvělé statistice spěchají za mistrovským titulem, který jim v předchozích třech sezónách unikal. Na druhou Plzeň má Sparta pohodlný osmi bodový náskok, i když ještě samozřejmě nic není rozhodnuto. Viktorii dávají naději poslední svízelné výsledky Sparty na hřištích soupeřů. Utrápená výhra v Příbrami, zachráněná remíza na Baníku a v neposlední případě prohra v prvním čtvrtfinálovém utkání na Dukle. Nicméně, jak už bylo zmíněno, v domácím prostředí to svěřencům trenéra Lavičky šlape náramně.

AC Sparta Praha - 1.SC Znojmo FK
Neděle 30.3.2013 (19:00 hod./TV FANDA - Praha, Generali Arena)

Sparta v zimní přestávce nezaznamenala žádné velké ztráty, všechny opory zůstaly, což bylo samozřejmě pro historicky nejúspěšnější český klub důležité. Pražané tak nadále disponují velkou silou. V braně jistý Vaclík, v obraně objev sezóny Costa, v záloze pak nesmírně silní Hušbauer, Dočkal, Matějovský. V útoku kanonýr David Lafata. Jedinou nepříjemností posledních dnů bylo zranění gólového žolíka Romana Bednáře, jeho pozici tak momentálně zastává mladík Juliš.

Delegace rozhodčích
Franěk - Hájek, Pospíšil - Jech

Náš klub se Spartou v historii dlouhé roky vůbec nepotkal. Za poslední tři sezóny to však bude už pošesté. V této sezóně se pak bude jednat už o čtvrtý vzájemný zápas. Znojmo se střetlo se Spartou mimo Gambrinus ligu také v osmifinále domácího poháru. Všechny tři zápasy sice prohrálo, ale zvláště v Poháru České Pošty to byly dva vyrovnané souboje.

Trenéři před zápasem

VÍTĚZSLAV LAVIČKA (SPARTA) - Znojmo ze začátku sezony nemělo výsledky, ale pak se to zlomilo a začalo hrát to, co ho zdobilo ve druhé lize - poctivý fotbal s kombinací a efektivitou. A jak jsme si soupeře na jaře mapovali, tak třeba jejich zápas s Jabloncem je pro nás varováním. (zdroj: čtk)

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Sparta je doma velmi silná. ale vždy je to také o tom, co jí soupeř dovolí. V tomto případě jsme to my. Budeme se určitě snažit hrát aktivně, žádné jenom bránění vápna, to bychom dostali asi pěknou dardu. Musíme být stále aktivní a nebezpeční dopředu, jinak proti Spartě hrát ani nejde. Samozřejmě vše podložené poctivou defenzivou.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - AC Sparta Praha 0:2 (0:2)
Branky: 4. Lafata, 15. Brabec.

1.SC Znojmo FK: Drobisz – Mudra, Odehnal, Hnaníček (C), Cihlář – Helísek, Zeba (75. Hrošovský), Nepožitek, Buchta (58. Lacko), Okleštěk – Vašíček (40. Crnkić). Trenér: Leoš Kalvoda.

AC Sparta Praha: Vaclík – Kadeřábek, Brabec, Holek, Nhamoinesu – Dočkal, Vácha, Vacek (66. Mareček), Hušbauer (85. Přikryl), Krejčí (75. Bednář) – Lafata (C). Trenér: Vítězslav Lavička.

Stěžejní hráči soupeře

Tomáš Vaclík Josef Hušbauer Bořek Dočkal David Lafata
9
Čistých kont
10
Góly
13
Asistence
11
Góly

Porovnání týmů

1. místo v tabulce 55 bodů
50:13 skóre 2, 38 gólů na zápas
9 čistých kont 27 žlutých karet
0 červených karet 30 bodů doma
10. místo v tabulce 22 bodů
25:28 skóre 1, 19 gólů na zápas
7 čistých kont 55 žlutých karet
1 červená karta 7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies