FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Info o vstupenkách na Brno. Vytvořme atmosféru na hlavní tribuně!

Info o vstupenkách na Brno. Vytvořme atmosféru na hlavní tribuně! Neděle 6. dubna 16:00. 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno. To jsou stěžejní údaje, které fanoušek potřebuje vědět před nadcházejícím 23. kolem Gambrinus ligy. Nyní přichází neméně důležitá informace, a to o cenách a prodeji vstupenek na tento zápas. Více už v článku.

 
 
 

Klub by chtěl pozvat všechny své fanoušky na důležité utkání 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno, a proto od úterý v rámci předprodeje ve sportbaru CASINO KRUH nabízí vstupenky na hlavní tribunu za cenu 100,- kč. V rámci předprodeje je možno zakoupit maximálně 4 vstupenky na osobu. Přijďte podpořit znojemské hráče a vytvořte atmosféru přímo na hlavní tribuně!

sportbar KRUH
17. listopadu
Znojmo

K zakoupení budou vstupenky samozřejmě i v den zápasu na Srbské. Cena vstupného bude 140,- kč na hlavní, krytou tribunu a 110,- kč na ostatní tribuny. Zlevněné vstupné zůstává pro osoby nad 65 let za 60,- kč. Děti do 15 let v doprovodu rodičů, mají vstup zdarma.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies