FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pohled do minulosti: Vzájemná utkání se Zbrojovkou Brno

Pohled do minulosti: Vzájemná utkání se Zbrojovkou Brno Třikrát se v nedávné minulosti střetl náš tým se Zbrojovkou Brno. První dva duely přišly v sezóně 2011/2012 ve Fotbalové národní lize a skóre bylo 1:1. V aktuálním ročníku Gambrinus ligy se ale na podzim dostali Brněnští do vedení na zápasy 2:1. Nyní je na tahu Znojmo. Ve všech zmíněných třech duelech ale vždy platilo, že rozhodovalo domácí prostředí. V tomto ohledu to bude mít náš celek v nadcházejícím utkání pořádně ztížené.

 
 
 

10.k. FNL, sobota 8.10.2011, 1.SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno 3:0 (1:0)
Branky: 31. Vašíček, 71. Lacko, 81. Okleštěk.

1.SC Znojmo FK: : Hrubý - Hříbek, Yonov (C), Mička, Švarc - Lukáš (85. Krhut), Trnovec, Lacko, Zifčák (57. Okleštěk) - Pacanda (77. Hnaníček), Vašíček.

Zbrojovka Brno: Doležal I - Král, Pašek, Zbožínek, Buchta R.(79. Sedláček) - Kasálek, Polák, Koloušek - Švancara (C), Došek (88. Lutovský), Šamánek (68. Doležal II).

Zbrojovka se po sestupu do FNL v podzimní části topila v krizi. Ta vyvrcholila právě ve Znojmě. Trenér Wagner měl nůž na krku a svízelnou pozici nezvládl. Znojmo zvítězilo 3:0, když ho nastartoval gól Vašíčka po chybě v brněnské rozehrávce v první půli. Věci se děly i mimo trávník, ale to je spíše na jiný článek. Znojmo po utkání de facto vládlo Jižní Moravě, tato nadvláda však netrvala dlouho.

Fantazie! Zbrojovka dostala od Znojma tři branky!

24.k. FNL, neděle 22.4.2012, FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 2:0 (1:0)
Branky: 3. Doležal II., 48. Švancara (pen.).

Zbrojovka Brno:Doležal I. - Pašek, Pernica, Buchta P., Šoljič - Mezlík (75. Chigou), Michna (69. Simerský), Buchta R. (58. Koloušek), Lutonský - Švancara (C), Doležal II.

1.SC Znojmo FK: Hrubý - Sukup, Avdič, Yonov (C), Cihlář - Šmahaj (61. Mandula), Okleštěk, Lacko, Zifčák (61. Mudra), Rolinc (76. Lukáš) - Vašíček.

Pod trenérem Čuhelem to byla na jaře už jiná Zbrojovka. Zbrojovka, která měla výbornou formu a ze spodu tabulky se neohroženě drala až na přední příčky. Nebylo tedy velkým překvapením, že v domácím utkání Znojmo porazila a vrátila mu tak podzimní prohru. Klíčovým momentem byla jistě branka Doležala už ve třetí minutě. Pojistku na vedení pak dal z pokutovéhu kopu Švancara.

Znojmo rozjetou Zbrojovku nezastavilo

Gambrinus liga, pondělí 22.9.2013, FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK 2:0 (1:0)
Branky: 25. Pašek, 54. Frejlach.

1.SC Znojmo FK: Drobisz - Mudra, Odehnal, Yonov (C), Cihlář - Hnaníček (74. Hrošovský), Lacko - Helísek (46. Crnkić), Heinz (56. Nepožitek), Okleštěk - Reljić.

Zbrojovka Brno: Hladký – Pernica (C), Buchta, Schuster, Janotka – Pašek (71. Přerovský), Glaser (83. Hyčka), Fischer, Frejlach – Skalák, Markovič (82. Kroupa).

Po roce se oba soupeři opět potkali. Zatímco však Zbrojovka už v předešlé sezóně brázdila prvoligové vody, Znojmo prožívalo postupovou jízdu ve FNL. Oba týmy se tedy sešly na Srbské v historicky prvním vzájemné utkání v první lize. Zbrojovka zopakovala svůj oblíbené výsledek 2:0 a pro Znojmo to bylo završení výsledkové krize. Právě od toho zápasu se však svěřenci trenéra Kalvody nebývale zvedli. Pro Marka Heinze to bylo poslední utkání ve znojemském dresu.

Duel se Zbrojovkou dopadl lépe pro Brněnské

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies