FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Duel hodně napoví, shodují se tábory před utkáním Znojmo - Brno

Duel hodně napoví, shodují se tábory před utkáním Znojmo - Brno Z n o j m o - Uniklo vám v týdnu nějaké vyjádření hráčů směrem k utkání 23. kola Gambrinus ligy Znojmo - Brno? Nyní máte vše souhrně na jednom míst, v jednom článku. Vedle vyjádření hráčů Znojma, nechybí ani vyjádření z tábora soupeře. Všichni dohromady se pak svorně shodují, že půjde o velice důležitý duel, který může hodně napovědět o záchraně.

 
 
 

TODOR YONOV (KAPITÁN ZNOJMA) - Musíme ukázat zuby také a také začít kousat, protože ostatní soupeři se na nás dotahují. Koncem května uvidíme, jak na tom jsme. Každopádně musíme dále makat a bojovat.

PETER GÁL-ANDREZLY (ZÁLOŽNÍK ZNOJMA) - Proti Spartě mi trochu přišlo, že jsme jako tým špatně bránili. Byli jsem strašně roztahaní. Doufám, že proti Zbrojovce to bude jiné a tento aspekt hry zlepšíme, vyjdou nám nějaké akce a vyhrajeme.

ROMAN HŘÍBEK (OBRÁNCE ZNOJMA)) - Všechny fanoušky bych chtěl na utkání se Zbrojovkou srdečně pozvat. Hraje se o důležité tři body, bude to super utkání, přijde i hodně fanoušků z Brna. Je to jihomoravské derby a my do toho dáme vše a půjdeme za vítězstvím.

MATÚŠ LACKO (ZÁLOŽNÍK ZNOJMA)) - Celý týden se fyzicky i psychicky chystáme jenom na Brno. Všechnu sílu soustředíme na tento zápas. Kdybychom vyhráli, už budeme blízko udržení. (Davida Nekvinda/denik.cz)

RADEK BUCHTA (ZÁLOŽNÍK ZNOJMA)) - Jestli by se nám nepodařilo vyhrát, byli bychom pod tlakem, a to nechceme. (Jan Daněk/idnes.cz)

VLASTIMIL HRUBÝ (BRANKÁŘ ZNOJMA) - Kombinace na krásu půjdou stranou, fotbal bude trpět. Bude to nejspíš jako naše utkání s Bohemkou, tedy čekání na chybu. Ani já, ani Vašek (brankář Brna Václav Hladký pozn. red.) ji nebudeme chtít udělat. (zdroj: Tomáš Kvapilík/5plus2)

VÁCLAV HLADKÝ (BRANKÁŘ BRNA)) - Prioritou je záchrana, ale když už jsme postoupili do semifinále domácího poháru, budeme bojovat na dvou frontách. Proti Znojmu budeme stoprocentně soustředění. (zdroj: Tomáš Kvapilík/5plus2)

PETR BUCHTA (OBRÁNCE BRNA)) - Musíme na ně vymyslet nějakou kulišárnu, abychom je porazili. Jsme ale v lepším psychickém rozpoložení než Znojmo (Jan Daněk/idnes.cz)

JIŘÍ SKALÁK (ÚTOČNÍK BRNA) - Zápas se Znojmem může hodně napovědět o záchraně, a když ho zvládneme, obrovsky nám to pomůže a konec soutěže pro nás bude lehčí. (zdroj: Daniel Král/fczbrno.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies