FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda po utkání se Zbrojovkou Brno

Trenér Kalvoda po utkání se Zbrojovkou Brno B r n o - Byl blízko k tomu, aby mohl glosovat výhru. Nakonec však musel trenér Leoš Kalvoda hodnotit remízu 1:1 s Brnem. Znojmu přitom hrálo vše do karet - přesilová hra, vedení 1:0. Za devatenáct minuty se ovšem vše málem obrátilo. Náš tým šel do devíti a v 88. minutě inkasoval vyrovnávací gól. Byl to tedy opravdu zápas vzletů a pádů.

 
 
 

Trenére, bylo blízko třem bodům, nakonec z toho je pouze jeden?
Pro nás je remíza ztrátou, protože jsme byli tady v Brně v roli domácích. Ztratili jsme dva body, ale musím říct, že až do úvodní branky bylo utkání poměrně vyrovnané, Brno mělo opticky více ze hry. Mělo i dobrou šanci v podobě nastřelené tyčky Zavadilem. Ovšem po vstřelené brance na 1:0 jsme měli několik šancí, v některých byl Andrezly, který tam měl sám asi dvě velké možnosti. Bohužel, když takové příležitosti neproměníme, tak nás soupeř ztrestá. Po druhé červené kartě jsme bohužel inkasovali. Rád bych se ale ještě podíval na faul, který celé standardní situaci předcházel. Musím, ale říct, že bod je zasloužený pro oba dva týmy.

Mysleli jste i po inkasovaném gólu na ofenzivu?
Když už nás bylo o jednoho méně, tak udržet bod. Akorát mě zarazilo, že Yonov stál před gólovou standardní situací připraven na střídání u čtvrtého rozhodčí a pomezní nám nepovolil vystřídat. Nevím, z jakého důvodu.

Co říci k Emiru Zebovi, krásná branka, pak ovšem vyloučení.
Je skvělé, že dal branku, ale potom předvedl školáckou chybu se sundáním dresu při oslavě, i když to udělal i zkušený Zavadil. Branku může slavit jinak, ale ne svlečením dresu. Obdržel zbytečnou kartu, a potom přijde takový nezaviněný sporný faul ve středu hřiště a je z toho druhá žlutá a následně červená karta.

Jak se vám líbila atmosféra na stadionu, vnímal jste ji nějak?
Byl jsem velmi rád, že byla slyšet skupina našich fanoušků. Nevím, jestli to byli i kluci z Dyjákovic. Každopádně fanouškům patří dík, taková podpora vždy potěší.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies