FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Šatovské kouzlo zlomeno, juniorka prohrála s Teplicemi

Šatovské kouzlo zlomeno, juniorka prohrála s Teplicemi Š a t o v - Znojmu se nepovedlo navázat na čtvrteční výhru s Bohemians 1905 a poprvé v Šatově padlo. V duelu s Teplicemi rozhodl jediný gól, který padl ve druhém dějství. Svěřenci už na tuto trefu nedokázali reagovat a soupeř si tak z jihu Moravy odvezl vůbec první jarní výhru. Je třeba sportovně konstatovat, že zcela zaslouženou.

 
 
31. (Šatov), pondělí 7.4.2014
1.SC Znojmo FK - FK Teplice  0:1  (0:0)
Branky: 54. Schettl
Rozhodčí: Milan Plesar - Ondřej Pelikán, Hrůza
1.SC Znojmo FK: Doleček (C) – Hříbek, Jurić, Pokorný, Cihlář – Liener (46. Janák), Stáňa – Uchenna (57. Šálek), Haurdić, Jarić (77. Šálek) – Kirschner (46. Bogner).
FK Teplice: Lukáč (C) – Rode, Heger, Hejda, Stibor, Urma, Strada, Batryn, Kukačka (87. Růžička), Schettl (78. Hlaváček), Malec (55. Šistek) (89. Mach).
Počet diváků: 136

Komentář k zápasu

Teplice vstoupily do utkání velmi aktivně a už v první minutě se musel Doleček strachovat o čisté konto, nepříjemná střela z voleje totiž jeho branku minula jen o chlup. Postupem času se však hra vyrovnala a dominovaly obě dvě obrany. K vidění tak v ofenzivní části mnoho nebylo. Jako výjimku snad lze uvést přímý kop z třinácté minuty, který Haurdić poslal těsně nad.

Hosté byli v první půli nepatrně aktivnější, z čehož nakonec plynula i největší šance druhé půle, do které se dostal Urma. Jeho pokus z hranice vápna ovšem dobře zlikvidoval brankář Doleček. Znojmo nebylo ve své kůži, první poločas navíc dohrávalo se zraněním duo Liener, Kirschner, které muselo o přestávce vystřídat.

I ztráta dvou stabilních členů kádru možná stála za ještě větším znojemským trápením v druhé půli. Domácí přitom nezačali špatně, pokud by byl Bogner důraznější při své šanci ve vápně, mohl poslat Znojmo do vedení. Jeho méně razantní střelu ale Lukáč chytil. V 54. minutě pak udeřilo na druhé straně. Kukačka měl dostatek klidu na centr před bránu, kde byl nekrytý Filip Schettl a z bezprostřední blízkosti překonal hlavou Dolečka.

Teplice od vstřeleného gólu dlouhé minuty kontrolovaly hru a soupeři takřka do ničeho vůbec nepouštěli. Svěřenci trenéra Dudy se v ofenzivě trápili a brankář až do konce zápasu prakticky nemusel zasahovat. V 78. minutě měl sice po Stáňově centru blízko k vyrovnání Cihlář, ale k míči mu přece jen kousek chyběl. Domácí v závěru nedokázali vyprodukovat nějaký velký tlak a utkání tak skončilo lépe pro hostující tým.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): S předvedenou hrou nemohu být vůbec spokojený. Teplice byly lepší, v kombinaci, agresivnější, běhavější. My jsme zaostávali ve všech aspektech, takže bychom si ani vyhrát nezasloužili.

Dušan Tesařík (Teplice) - Jeli jsem sem trochu s torzem, tedy vyloženě s kluky, kteří jsou v Juniorce, z áčka nás nikdo neposílil. Myslím, že jsme nepředvedli špatný výkon. Už v první půli jsme měli nějaké náznaky šancí. Zasloužené vítězství. V předchozích utkáních jsme měli i trochu smůlu, takže jsme rádi za první jarní výhru a ta to, že forma jde nahoru.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies