FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka bude bojovat o třetí jarní výhru, v Šatově hostí Táborsko

Juniorka bude bojovat o třetí jarní výhru, v Šatově hostí Táborsko Z n o j m o - Netradičně ve čtvrtek bude juniorka hostit v rámci 33. kola tým Táborska. Ten se nachází v tabulce až za Znojmo. Na jaře však dokázal nasbírat shodný počet bodů jako náš tým - 7. Uvidíme tedy, jestli Znojmo naplní ambice papírového favorita. Zápas startuje ve čtvrtek v 16:30 na hřišti v Šatově.

 
 
 

Táborsko momentálně žije především tažením A-týmu ve Fotbalové národní lize. Juniorce se naproti tomu, v premiérové sezóně příliš nedaří. Na jaře však dokázali Jihočeši dosáhnout některých velmi dobrých výsledků, remíza se Spartou a výhra nad Třincem a v minulém kole také nad Slováckem. Na druhé straně ale stojí vysoká prohra na hřišti Bohemians 1905 6:0. Všechny zmíněné jarní úspěchy totiž přišly na domácím hřišti, venku čeká Táborsko na body od 23. kola. Momentálně se nachází znojemský čtvrteční soupeř na 19. příčce tabulky.

1.SC Znojmo FK - FC MAS Táborsko
Čtvrtek 17.4.2014 (16:30 hod. - Šatov)

Náš tým se také nepotýká na jaře s nějakou výsledkovou formou, doposud nasbíral sedm bodů za dvě výhry a remízu. Tedy naprosto stejná bilance jako soupeř a stejně jako Táborsko také pouze doma. Znojmo žehrá především na neproměňování šancí, což se ukázalo v posledním utkání na Dukle Praha. Svěřenci trenéra Dudy měli několik šancí, z kterých ale dokázali vytěžit pouze jeden gól a odjížděli z Prahy s prázdnou.

Na podzim z toho byla na hřišti Táborska ve vzájemném zápase pořádná přestřelka. Jednoznačným hrdinou celého utkání byl Václav Tomeček, který zaznamenal hattrick a i díky tomu Znojmo nakonec zvítězilo 4:3. Na druhé straně se dvěma brankami blýskl Džafić. Rozhodující gól padl až ve druhé minutě nastaveného času.

Porovnání týmů

32 bodů 16 místo v tabulce
49:70 skóre
20 bodů doma
27 bodů 19. místo v tabulce
38:76 skóre
9 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies