FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bude to zápas o prvním gólu, tuší Matúš Lacko

Bude to zápas o prvním gólu, tuší Matúš Lacko Z n o j m o - Minulý zápas s Boleslaví nebyl rozhodně vydařený, což potvrdil i v rozhovoru před Baníkem Ostrava Matúš Lacko. Právě v sobotu mohou na výsledek z posledního víkendu zapomenout a spravit si výrazně náladu. Soupeř však bude hrát doslova o holý život, jednoduché to však rozhodně nebude. Pro soupeře může být impulsem i změna trenéra, který proběhla v týdnu.

 
 
 

Se Zbrojovkou šlo před dvěma týdny o hodně. Půjde už ale nyní s Baníkem o zápas pravdy?
Ano, zápas s Ostravou už bude o všechno, protože kdyby jsme prohráli, tak bychom se už úplně namočili do sestupových vod. Vítězstvím si můžeme udělat trochu klid a i v tabulce by to vypadalo lépe. Zápas o všechno, teď se to láme.

Jak vidíš změnu trenéra v Ostravě, může to týmu pomoci?
Záleží na tom týmu. Baník je na tom zle, nehrál však špatně, akorát neproměňoval šance. Možná jim nový trenér dodá impuls. Nevím, na každý tým to působí jinak, ale myslím, že to může být pro Baník i výhoda.

Když bys to vzal ze své pozice, jak by si to jako hráč vnímal?
Kdybych se vžil do toho, že bych hrál v takové situaci za Baník, tak by mi to určitě pomohlo.

Zápas s Mladou Boleslaví nebyl výsledkově vůbec příjemný. Jako byla atmosféra po tomto duelu?
Museli jsme si vysvětlit pár věci, už jsme to měli asi udělat dříve, tak doufám, že se to projeví i na hřišti. Kdyby byl výkon jiný, brali bychom tu prohru jinak, ale výkon nebyl vůbec dobrý. Hodit to jen tak za hlavu nešlo.

Může být určitá podpora, že jste na Srbské už pět zápasů neprohráli?
To sice ano, ale v druhé polovině sezóny jsme vyhráli pouze jedenkrát, a to je strašně málo. Doma sbíráme málo bodů, už jsem měli mít na kontě aspoň tři vítězství.

Kdybys mohl říct tři stěžejní hráče Baníku, kteří by to byli?
Svěrkoš jim může pomoci svými zkušenostmi. Kukec výborný hráč, dle mého názoru z Baníku top hráč. Je tam hodně mladých hráči, kterých podle jména moc nepoznám. Ondra Sukup, který nás pozná, by pro nás mohl být trochu oříšek, protože ví, co hrajeme. Na druhou stranu toho můžeme využít.

Nějaké hecování asi mezi Ondrou a vámi neprobíhá, pozdravíte se asi až před zápasem?
Jenom tak. Ondra je normální pohodový kluk jako my. V zápasu už ale kamarádi nebudeme, spíše ho budeme hecovat, aby byl trochu rozhozený. ( s úsměvem)

Je to taková tradiční a otřepaná otázka, ale co myslíš, že rozhodne?
U nás se to hodně odvíjí od toho, jak vstoupíme do zápasu. Pokud se nepovede, budeme se z toho muset dostat. Dle mého to bude zápas o prvním gólu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies