FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 pokračuje ve skvělém jarním tažení

U19 pokračuje ve skvělém jarním tažení Z n o j m o - Skvělé jaro prožívá devatenáctka pod trenérem Róbertem Kafkou. V předposledním kole si dokázala poradit venku s Havlíčkovým Brodem, byť to nebylo vůbec nic jednoduchého. Aktuálně tak drží čtyř zápasovou sérii bez prohry a ještě může bojovat o třetí pozici!

 
 
 

26. kolo / FC Slovan Havlíčkův Brod - 1.SC Znojmo FK 1:2 (1:0)

Branky: Svoboda M. - Pokorný, Kolařík.

1.SC Znojmo FK: FK: Konvalina - Borovec (46. Kolegar), Pokorný, Slavík, Šálek - Morong, Sokol (63. Kunst), Kolařík, Le Minh, Vala (72. Nehyba) - Janák (79. Bula).

Těžko by se na jaře hledal lepší tým v domácím prostředí, než znojemská U19. Svěřenci trenéra Kafky neprohráli žádný z jarních domácích zápasů a je jasné, že už ani žádný neprohrají. Čeká je totiž již pouze poslední zápas v Kroměříží. Právě úspěšnost na hřištích soupeře byla jediným neduhem na skvělém tažení. V posledních kolech však Znojmo dokázalo zabrat i venku a aktuální forma je skvělá. Až je škoda, že liga míří do svého finiše.

S Havlíčkovým Brodem to ale v předposledním kole nebylo vůbec jednoduché. Náš tým prospal první polovinu zápasu a o gól prohrával. Ve druhém dějství se však hra výrazně zvedla a díky brankám Pokornému a Kolaříkovi, kteří sbírali zkušenosti i v juniorce, se povedlo skóre otočit. Znojmo se tak dostalo do zajímavé situace. V tabulce je na šestém místě a za jistých okolnosti může poskočit až na třetí pozici. V posledním zápase se střetne právě s třetí Kroměříží. Čtvrtý Prostějov se pak střetne s pátými Hranicemi.

Trenér Znojma Róbert Kafka - Náš výkon v první půli byl tragický, proto jsme zaslouženě prohrávali. Po přestávce přišlo na hřiště úplně jiné mužstvo a utkání jsme zcela zaslouženě otočili a zápas dovedli do vítězného konce. První a druhá půle byla jako den a noc.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies