FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Týdeník FNL: Plyšáková bouře na Sigmě, Most prolomil půst

Týdeník FNL: Plyšáková bouře na Sigmě, Most prolomil půst Z n o j m o - Co zajímavého se událo ve 13. kole Fotbalové národní ligy, máme tu opět náš pravidelný týdeník. V článku se tedy ohlédneme za těmi nejzajímavějšími událostmi. Podíváme se na Sigmu, která nabrala skvělou formu a plní předpoklady dané před sezónou. Probereme i konec tabulky, od kterého se trochu odpoutal Most, jenž vyhrál po osmi zápasech.

 
 
 

Most se konečně dočkal, zaskočil Varnsdorf

Hodně rozzlobený byl před čtrnácti dny po prohře v Sokolově mostecký trenér Wolfgang Jerat. Jeho ostrá slova ale zdá se, padla na úrodnou půdu. Hned v dalším kole totiž dokázali jeho svěřenci porazit pět zápasů neporažený Varnsdorf, na vítězství čekal Baník osm utkání. Ten díky prohře klesl na třetí pozici za vedoucí duo Olomouc, Táborsko.

Ústí nad Labem a Kolín bijí na poplach

Kolín poslední s pěti body, Ústí nad Labem jen o dva body více. Oba týmy už začínají na soupeře před nimi ztrácet. Most se výhrou nad Varnsdorfem vypracoval na Ústí čtyřbodový náskok. Od třináctého Třince dělí Armu už dokonce šest bodů. Kolínu se před začátkem velké šance na záchranu nedávaly, pozice Ústí nad Labem i s nově zrekonstruovaným stadionem se však rozhodně nečekala.

První místo, plyšáci a spanilá jízda, Sigma válí

Výhra 1:0 nad Pardubicemi, prodloužení vítězné série a také pomoc dobré věci. Takhle to vypadalo minulý víkend na Andrově stadionu v Olomouci. Fanoušci Sigmy zorganizovali dobročinnou akci, při které se vybrala hromada plyšových hraček, které před utkáním zaplavily hřiště. Fandové navíc mezi sebou vybrali i sedm tisíc korun, které poputují do dětského domova. To si rozhodně zaslouží palec nahoru.

Grmela střídá Machalu

Jak už nadpis vypovídá, další věc se týká našeho klubu. V minulých dnech jste jistě zaregistrovali, že byl odvolán trenér Oldřich Machala. Na znojemskou lavičku nově usedl Ludevít Grmela, jenž si odbyl svoji premiéru ve středu v poháru proti Liberci. Ta druholigová ho čeká v neděli proti Opavě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies