FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Napsali o nás: Rozhovory s Davidem Helískem a Todor Yonovem pro Deník

Napsali o nás: Rozhovory s Davidem Helískem a Todor Yonovem pro Deník Z n o j m o - Rozhovory samozřejmě nenajdete v hojené míře jen zde tady na webu, ale také v rozličných médiích mimo oficiální klubový web. Brněnský a Hodonínský deník přinesly v týdnu dva rozhovory s našimi hráči - Todorem Yonovem a Davidem Helískem. Nabízíme vám menší ukázku a odkazy na obě dvě zajímavé interview, které byly pořízeny po středečním pohárovém utkání s Libercem.

 
 
 

Zápas s Libercem jsme odehráli spíše z povinnosti, přiznal po odvetě Helísek

Jak hodnotíte odvetné pohárové utkání? Určitě jsme byli Liberci důstojnějším soupeřem než na stadionu U Nisy. Souhlasíte?
Podali jsme určitě lepší výkon než v Liberci, ale zápas jsme odehráli spíše z povinnosti. První zápas rozhodl o tom, kdo postoupí dál. Jsme rádi, že je utkání za námi, protože v poslední době máme náročný program. Posledních čtrnáct dní jsme hráli úterý, neděle, středa, neděle, navíc nemáme tak široký kádr jako ligová mužstva. Opravdu toho bylo dost.

Proti Liberci jste ale patřil mezi nejlepší domácí hráče. Svým pohybem jste dělal soupeři značné problémy. Navíc jste se v osmadvacáté minutě blýskl výstavní ránou. Co říkáte na krásný gól?
V ten moment jsem se řídil heslem, že když nevíš co s balonem, tak vystřel (smích). Říkal jsem si, že buď to skončí v síti, nebo to poletí mimo. Nakonec tam balon zapadl.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU HODONÍNSKÉHO DENÍKU ZDE

Yonov spěchal na Liberec roztřepaný z porodnice

„První zápas nám ležel v hlavě, v podstatě bylo rozhodnuto. Nejsme blázni, abychom si mysleli, že Liberci dáme šest gólů. Chtěli jsme předvést bojovný výkon, abychom si trochu udobřili fanoušky a ukázali chuť do fotbalu, což se snad povedlo."

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU BRNĚNSKÉHO DENÍKU ZDE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies