FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nováček FNL, Pospěch, do Znojma míří Opava

Nováček FNL, Pospěch, do Znojma míří Opava Z n o j m o - V neděli přivítáme nováčka tohoto ročníku Fotbalové národní ligy - Opavu. Bude to i zároveň premiéra v druhé lize pro našeho nového trenéra Ludevíta Grmelu. Slezané jsou v tabulce pouze o bod za námi, i v tomto ohledu to tak bude důležité bitva. Opavští přijedou i s bývalým reprezentantem a velkou hvězdou ligy Zdeňkem Pospěchem. Výkop utkání je naplánován na 14:00.

 
 
 

SFC Opava. Klub, který si po roční pauze opět vybojoval účast ve Fotbalové národní lize. Opava sestoupila do MSFL právě v sezóně, kdy jsme postupovali do Synot ligy. I tam by jednou Slezané rádi zamířili a navázali tak na tradici svých prvoligových účastí. Nejvyšší českou fotbalovou soutěž hrála Opava naposled v roce 2004/05.

1.SC Znojmo FK - SFC Opava
Neděle 9.11.2014 (14:00 hod.)

Slezané přivítali zpátky doma před sezónou Zdeňka Pospěcha. Bývalého reprezentanta a ještě v minulé sezóně oporu bundesligového Mainzu. Pospěch se pochopitelně hned zařadil mezi jednu z největších osobností Fotbalové národní ligy. Možná i tento fakt, a nováčkovská euforie na začátku sezóny, zapřičinil skvělý start Opavy do ligy. Vždyť v jednu chvíli se Slezský ocitl na samotném čele tabulky. Brankář Květon byl dokonce jmenován hráčem měsíce srpen a to samozřejmě není samo sebou a náhoda.

Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies