FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

JUN: V dvakrát odloženém utkání se v Jevišovicích střetneme s Třincem

JUN: V dvakrát odloženém utkání se v Jevišovicích střetneme s Třincem Z n o j m o - Již v září se mělo odehrát utkání desátého kola s Třincem. Kvůli vytrvalému dešti se však termín posunul až na začátek listopadu a vzhledem k postupu áčka do osmifinále domácího poháru se musel ještě jednou odložit. Tentokrát už se ale bitvy dočkáme. V Jevišovicích nám půjde nejen o tři body, ale také o možný posun na čtrnáctou pozici, což by nebylo v závěru podzimu vůbec k zahození. Utkání startuje v 13:30.

 
 
 

Juniorskému týmu Třince se zatím vůbec nedaří. Na svém kontě má doposud pouhých osm bodů za dvě výhry a dvě remízy. Není tedy divu, že jsou Slezané na chvostu tabulky. Vyjma zápasu s Duklou se však vyhnuli nějakým velkým debaklům. Naopak, mnohdy prohrávají Třinečtí své zápasy těsně. Za vše mluví i 42 inkasovaných branek, přičemž o místo lepší Táborsko inkasovali gólů 73! Problémem je však třinecká produktivita, pouze sedmnáct branek v osmnácti utkáních není příliš dobrou vizitkou. Venku Třinec získal zatím pouze bod za remízu v Liberci.

1.SC Znojmo FK - FK Fotbal Třinec
Čtvrtek 20.11.2014 (13:30 hod. - Jevišovice)

Náš tým může být s posledním obdobím spokojený, pokud odmažeme nevydařený zápas ve Varnsdorfu, vyjde nám devět zápasů bez prohry. Byť většina výsledků byly remízy, v minulém kole přišla tří bodová odměna v podobě výhry nad Českými Budějovicemi. Je tak jasné, že toužíme po další výhře, která by mimo jiné znamenala posun na čtrnáctou pozici. V minulé sezóně jsme Třinec porazili na jeho půdě a právě v Jevišovicích pak hráli 0:0.

Porovnání týmů

17 bodů 16. místo v tabulce
26:46 skóre
11 bodů doma
8 bodů 20. místo v tabulce
17:42 skóre
1 bod venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies