FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

JUN: Aleksijević - Třinec vyhrál zaslouženě, byl to náš nejhorší zápas

JUN: Aleksijević - Třinec vyhrál zaslouženě, byl to náš nejhorší zápas Z n o j m o - Náš juniorský tým měl ve čtvrtek velkou šanci poskočit na 14. pozici tabulky Juniorské ligy. Tuto možnost ale v dohrávce desátého kola proti Třinci nevyužil. Petar Aleksijević byl tak pochopitelně po utkání zklamaný. Dle jeho slov nesedlo jeho svěřencům úzké hřiště v Jevišovicích. Nicméně přiznal, že soupeř vyhrál zaslouženě.

 
 
 

Nebudeme si nic zastírat, proti Třinci to nebylo ono.
Z naší strany nejhorší zápas, který jsme odehráli. Po zásluze jsme prohráli. Výjimkou byl pouze začátek utkání. Na užším hřišti se soupeř lépe orientoval. Na kluky zřejmě dolehl i tlak, že hráli proti stejně starému mužstvu a v případě úspěchu jsme se mohli odrazit výše v tabulce. Tato skutečnost je možná omezila, aby ukázali, co v nich skutečně je. Třinci gratuluji k výhře a na nás je, abychom ve zbývajících dvou utkáních roku toto zaváhání napravili.

Třinec dominoval především ve standardních situacích, což bylo dáno i jeho výškovou převahou. Nakonec to v utkání hrálo poměrně velkou roli?
Nechci se v žádném případě vymlouvat, ale věděl jsem, že utkání nebude příliš fotbalové, čímž nechci shazovat výkon soupeře. Třinec byl lepší na míči a zdál se mi živější než my. Zápas jsme si prakticky prohráli sami nedůrazem, špatně jsme se na hřišti orientovali a zcela zaslouženě jsme prohráli. Mrzí mě to dvojnásob, protože to tým mohlo odrazit výše v tabulce. Ale ještě nám zbývají dva zápasy, a i když je to Slavia venku a Baník doma, doufám, že budeme hrát na hřišti s obvyklými parametry a uděláme body.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies