FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Grmela před Ústím: Karty a zranění, už je to obehraná písnička

Grmela před Ústím: Karty a zranění, už je to obehraná písnička Z n o j m o - Už v listopadu vkročí Fotbalová národní liga do své druhé poloviny. V neděli se v předehrávce jara střetneme podruhé v sezóně s Ústím nad Labem. A trenéru Ludevítu Grmelovi vrásky s kartami a zraněními bohužel nezmizely. K dispozici tak například nebudou v ofenzivě dva klíčoví hráči - Libor Žondra a Tomáš Okleštěk. I tak nám ale dle trenéra domácí prostředí velí zvítězit.

 
 
 

Zdánlivě běžné ligové utkání. Pokud však v neděli Ústí vyhraje, dotáhne se na rozdíl pěti bodů. Bude v tomto ohledu nutnost bodovat o to více důležitá?
Zápas bude důležitý jako každý jiný. Všechny jsou důležité. Spodní část tabulky se vyrovnává. Most boduje, Ústí boduje. Nabírají druhý dech. Zápas samozřejmě svojí důležitost má, ale je to zápas jako každý jiný. Jsme doma, takže nám velí povinnost vyhrát. Ale všichni ví, v jaké jsme karetní situaci, už je to taková obehraná písnička.

Když vám řeknu, že Ústí doposud venku uhrálo pouze dva body, asi to nebudete brát jako hlavní bernou minci?
Já bych navázal na to, co jsem říkal před chvílí. Máme problém s kartami a tím pádem i složením mužstva. Nemůžeme se vůbec dívat na to, kolik uhrálo Ústí venku bodů. Když to vezmu z druhé strany, my bychom se zase mohli podívat, kolik bodů jsme uhráli doma.

Od prvního zápasu s Ústím nás dělí skoro čtyři měsíce. Forma obou celků se změnila. Přesto se zeptám, je výhodou, že už jsme na podzim proti soupeři hráli?
Nemyslím, že by to měla být nějaká výhoda. Jinak hráli před třemi měsíci a jinak nyní. Předtím se začínalo od nuly, nyní už je to v tabulce nějak rozdané.

O karetních problémech víme, pojďme ale ke zraněním, zlepšila se v tomto bodu situace oproti minulému týdnu?
On se nám vždycky někdo uzdraví a další do toho spadne. Takže bych neřekl, že je situace lepší. Nemůžeme si ale říkat nic jiného, než to, že chceme doma vyhrát. Budeme se i v této situaci snažit udělat maximum, i když to není jednoduché a v naší situaci je složité mužstvo poskládat.

Před zápasem s Mostem jste zmiňoval, že půjde o aktuální formu a také o to, vymačkat ze sebe na konci podzimu zbytek sil. Bude to platit v neděli dvojnásob?
To bude také jedna část nedělního utkání. V Mostě jsme si utkání pokazili individuálními chybami a ne tím, že by nás soupeř přehrál. Z možností, které jsme měli, jsme nevytěžili to, co bychom vytěžit měli. Doufejme, že v neděli se nám to podaří a přinese nám to bodový zisk a góly. Jedno s druhým na sebe navazuje.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies