FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Helísek před Ústí: Podzim jsme zpackali, chceme se rozloučit výhrou

Helísek před Ústí: Podzim jsme zpackali, chceme se rozloučit výhrou Z n o j m o - Pokud by Znojmo hrálo v Synot lize, dost možná by získal ocenění gól roku. David Helísek se v aktuální sezóně dvakrát parádně trefil, nyní ho čeká s celým týmem poslední utkání tohoto roku. Doma přivítáme před zimní přestávkou v jarní předehrávce 16. kola Ústí nad Labem. David si je vědom nepovedeného podzimu, i proto by se chtěl společně se spoluhráči rozloučit s rokem 2014 výhrou.

 
 
 

Poslední zápas podzimu, možná už docházejí trochu síly, jak jsi na tom ty?
Síly jsou vždy. Říká se, že když člověk nemůže, tak může ještě dvakrát tolik. Je to poslední zápas a musíme to zvládnout a vyhrát. Podzimní část jsme zpackali, tak se alespoň chceme rozloučit vítězstvím.

1.SC Znojmo FK - FK Ústí nad Labem
Neděle 23.11.2014 (13:30 hod.)

S Ústím jsme už v této sezóně hráli a na půdě soupeře zvítězili. Dá se od tohoto utkání nějak usuzovat, jak se tady bude Ústí prezentovat?
Ústí tady bude chtít pochopitelně nějaký bod udělat, protože bodů nemá moc a je na patnácté pozici. Budou hrát ze zabezpečené obrany a nejspíše spoléhat na brejky. Zápas bude rozdílný i z důvodu toho, že máme polovinu sestavy jiné kvůli zraněným a vykartovaným hráčům.

Ty jsi dal v sezóně dva krásné góly z větší vzdálenosti. Zkoušíš to po těchto trefách na hřišti více?
Ani ne, to vždy vyplyne ze situace, když je volný prostor a hráč si věří, tak to zkusí, buď to tam padne nebo ne. Možná kdybych se na to v utkání více soustředil.

Dobíral sis nějak spoluhráče v kabině po svých exkluzivních trefách, padl nějaký vtípek?
To ne. Jen jsem jim po těch gólech na tréninku říkal, že kdyby chtěli, tak je to naučím. (smích)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies