FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka zakončí rok 2014 doma proti Baníku Ostrava

Juniorka zakončí rok 2014 doma proti Baníku Ostrava Z n o j m o - Prosinec není zrovna ideální čas pro fotbalové utkání. Přesto první den posledního měsíce v roce nabídnu jedno fotbalové představení. Náš juniorský tým čeká závěrečné utkání roku, ve kterém bude hostit na Městském stadionu Baník Ostrava. Přání máme jednoznačné, zakončit první část sezóny vítězstvím, byť už se jedná o jarní předehrávku. Výkop utkání je naplánován na 13:30.

 
 
 

Juniorka Baníku Ostrava je na sedmém místě a dokáže být pořádně nebezpečná. O tom se přesvědčil například momentálně třetí tým tabulky, Slavia Praha v Ostravě vyfasovala v sedmém kole šest branek. I nyní mají Ostravané solidní formu. Neprohráli v posledních třech utkání a naposled dokázali zdolat čtvrtou Spartu.

1.SC Znojmo FK - FC Baník Ostrava
Pondělí 1.12.2014 (13:30 hod. - Městský stadion-Hostan Arena)

Je pravděpodobné, že do Znojma by s Baníkem mohl přicestovat Ondřej Sukup, který v současnosti nedostává v A-týmu tolik příležitosti a povětšinou tak nastupuje za juniorský tým.

Poslední dva zápas skončily pro naše barvy prohrou. Mrzí především domácí prohra s Třincem, ta následující na Slavii nebyla překvapením, poněvadž Pražané nastoupili například s Karlem Pitákem a několika dalšími hráči A-týmu. Stále však existuje možnost na posun tabulkou. Je však potřeba jedna věc - uspět proti Ostravě.

Porovnání týmů

17 bodů 18. místo v tabulce
27:53 skóre
11 bodů doma
33 bodů 7. místo v tabulce
43:30 skóre
7 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies