FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorku čeká první zápas přípravy, v Jevišovicích s Ivančicemi

Juniorku čeká první zápas přípravy, v Jevišovicích s Ivančicemi Z n o j m o - Nebude to A-tým, který odehraje první přípravný zápas zimy. Ještě před ním totiž nastoupí k úvodního přípravného utkání jejich mladší kolegové z juniorského týmu. Naši mladíci se střetnou v Jevišovicích proti Ivančicím, s kterými už poměřili síly v létě. Pokud se chcete podívat na zajímavý fotbal, není nic snadnějšího než dorazit v pátek v 18:00 do Jevišovic.

 
 
 

Mužstvo Ivančic hraje Krajský přebor a na podzim si vedlo obstojně, přezimuje na sedmém místě tabulky s dvaatřiceti body. Můžeme zmínit, že stejnou soutěž hraje i IE Znojmo.

1.SC Znojmo FK - FC Ivančice
Pátek 16.1.2015 (18:00 hod. - UMT Jevišovice

S Ivančicemi jsme se střetli už v letní přípravně. Na hřišti soupeře jsme zvítězili 3:1, když se o branky postarali Kirschner, Le Minh a Sokol. Pro oba dva týmy to tedy nebude neznámá.

Jak jste zvyklí, chystáme z utkání pochopitelně aktuální informace na našem facebooku a twitteru, kde bude připraven on-line textový přenos se vším důležitým. V neposlední řadě pak samozřejmě náš web, kde bude připravena reportáž i zápasové ohlasy.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies