FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zabalit, nastartovat a vzhůru na soustředění

Zabalit, nastartovat a vzhůru na soustředění Z n o j m o - Hráči, i realizační, tým v pondělní ráno rozhodně nezaháleli. Už v 7:40 byl sraz na stadionu v Horním parku. Plán akce byl následovný, zabalit vše potřebné a v 8:20 vyrazit na týdenní soustředění do Ústí nad Orlicí. Tam bude celá výprava pobývat až do sobotního rána, kdy vyrazí na přípravné utkání s Libercem v Nymburku.

 
 
 

Na stadionu bylo rušno už daleko dříve, než byl naplánovaný sraz hráčů. Už předtím totiž vše potřebné chystal kustod Libor Palička. Tejpy, emulze, dresy, míče, tréninkové pomůcky a spoustu jiných věcí bylo třeba zabalit.

Krátce po půl osmé pak dorazili i hráči a také je čekalo nutné balení. Někdy to byl velký boj plnou tašku zapnout, ale vše se zdárně povedlo. Zbyl i čas přečíst si ranní tisk.

Ze Znojmě se vyrazilo v 8:20, ale nevyrazil kompletní tým. Ten se dočkal finální podoby až v Brně, kde se k přípravě připojili hráči, kteří bydlí v Brně a trenér Ludevít Grmela. Po 168 kilometrech už čekal v 11:30 na celou výpravu oběd v místě týdenního bydliště.

NOMINACE HRÁČŮ NA SOUSTŘEDĚNÍ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies