FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka ve druhé půli omladila a soupeř z Vídně udeřil

Z n o j m o - Stejně jako A-tým, i juniorka nastoupila k druhému přípravnému utkání s řadou mladíků. Několik juniorů je právě s A-týmem na soustředění v Ústí nad Orlicí, zbytek opor vytvořil ve Vídni základ pro první půli. A bylo to vidět. Úvodní dějství jsem vyhráli 2:1, v tom druhém už se sestava prostřídala a na hřišti nabírali zkušenosti mladíci z dorostu. Ti sice zpočátku statečně soupeři vzdorovali, obratu skóre a jeho následnému navýšení ale nezabránili.

 
 
 

SC TEAM WIENER LINIEN - 1.SC ZNOJMO FK 6:2 (1:2)

Branky Znojma: 7. Janák, 20. Pokorný

Sestava: Konvalina (46. M.Kříž) (60. Šurkala) - Šálek, Hrazdílek (46. Z. Hříbek), Pokorný (46. Slavík), Morong - Ondrák, Le Minh (46. J. Kříž), Nehyba, Janák (46. Sokol) - Pelán, Landšperský.

V první půli bylo vidět, že se na hřišti pohybují již ostřílení junioři, kteří týmu dodávali potřebné zkušenosti. Do druhé půle už však kvintet Pokorný, Le Minh, Hrazdílek, Janák, Konvalina nezasáhl a šanci dostali mladíci z dorostu. Kde jinde nabrat neocenitelné zkušenosti, než v přípravném utkání, kde výsledek není tolik důležitý.

Vedení, které jsme získali výborným nástupem po gólech Martina Janáka a Jakuba Pokorného, dokázal soupeř smazat. Ještě před půli Wiener Linien náskok stáhl a v druhém dějství pak dokonal obra a skóre postupně navyšoval.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies