FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vyjádření klubu k situaci ohledně uzavření stadionu

Z n o j m o - Na vysvětlení situace ohledně možného uzavření stadionu a financování rekonstrukce stadionu vyšel dnes článek v MF Dnes. Zde je popsán aktuální stav dění a veškeré důležité informace k celé záležitosti i s vyjádřením činovníků klubu. Pro úplnost dodáváme i usnesení zastupitelstva města Znojma z dubna loňského roku, jenž s touto záležitostí velmi úzce souvisí.

 
 
 

Při kliknutí na obrázek, se tentýž obrázek otevře ve stejném okně a dalším kliknutím na něj, zvětší do čitelné podoby.

Na vysvětlení některých faktů z článků přidáváme usnesení zastupitelstva města Znojma z dubna loňského roku, jenž je i veřejně dohledatelné a k dispozici pro veřejnost. V něm zastupitelstvo schvaluje svoji finanční spoluúčast do výše maximálně 29,01mil. kč.

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ZNOJMA č. 139/2014 ze dne 29.04.2014

7867
Řešitel: odd. správy nemovitostí
Termín: 31.12.2014

ZM schvaluje změnu usnesení ZM č. 116/2013 ze dne 17.9.2013 bod 6303 tak, že finanční spoluúčast města Znojma na financování akce „Rekonstrukce Hostan arény Městský stadion Znojmo“ bude činit maximálně 29,01mil. Kč vč. DPH. Tyto prostředky budou použity pouze při získání dotace do celkové výše nákladů na celou investici.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies