FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka v neděli do Břeclavi

Juniorka v neděli do Břeclavi Z n o j m o - V pořadí již třetí přípravné utkání čeká v neděli na náš juniorský tým. Naším soupeřem bude třetiligová Břeclav, pro níž je to druhý test v zimní přípravě. Utkání startuje od 13:00. Budeme tradičně přinášet aktuální informace přes klubový twitter a facebook.

 
 
 

Břeclav nemá po podzimu zrovna na růžích ustláno. Je totiž na čtrnáctém místě. Na patnáctou Líšeň má náskok čtyř bodů, na poslední Opavu B pak náskok třinácti bodů. Břeclavští těžili především z domácího prostředí, kde získali drtivou většinu podzimních bodů. Venku naopak zaznamenali pouze body tři.

FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK
Neděle 25.1.2015 (13:00 hod. - Břeclav)

Náš nedělní soupeř už má za sebou jeden přípravný zápas, ve kterém podlehl juniorce Zbrojovky 1:3. V kádru Břeclavi nalezneme i Tadeáše Zezulu, který byl v létě na testech právě ve Znojmě.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies