FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Grmela hodnotí týdenní soustředění a zápas s Libercem

Trenér Grmela hodnotí týdenní soustředění a zápas s Libercem N y m b u r k - Týdenní soustředění v Ústí nad Orlicí je za námi a dle trenéra Ludevíta Grmely vše proběhlo v pořádku. Fyzicky náročný týden zakončili fotbalisté utkáním se Slovanem Liberec, ve kterém doplatili na neproměňování šanci. I tento prohraný zápas samozřejmě znojemský kouč zhodnotil.

 
 
 

Výsledek utkání s Libercem je trochu zavádějící, neproměnili jsme řadu velkých šancí, soupeř byl naopak velmi efektivní.
Liberec nám dal jasnou lekci z produktivity. Pro nás bylo utkání závěrem, takovou tečkou za nejhrubější třítýdenní přípravou. Kluci se vymačkali z maxima. Výkon, který jsme předvedli, určitě nebyl ostudný, i když tomu výsledek nenapovídá. Hraje se samozřejmě na branky, ale kluci určitě odvedli v rámci možností solidní výkon.

S týdenním soustředěním v Ústí nad Orlicí jste spokojený?
Soustředění proběhlo naprosto v pořádku, v klidu. Nebyl žádný problém. V náročném týdne jsme udělali maximum možného, bylo to fyzicky náročné soustředění. Nenastalo žádné svalové zranění, což je pro nás důležité. Nyní budeme navazovat zase jinou fází přípravy.

Už to tedy nebude tolik fyzicky a kondičně zaměřené jako dosud?
To bylo to nejhrubější, síla, kondice, vytrvalost. Teď to bude do rychlosti, už to dostane pro hráče zajímavější spád. Po dřině vždy fotbal baví.

Možná je ještě brzy, ale máte nějakou představu, kdybyste chtěl mít jasný obrys kádru pro jaro?
Na to máme ještě čas. Proti Liberci jsme zase kluky protočili. Svozil onemocněl, takže jsme ho nemohli vyzkoušet ještě na jiném postu, než na jaký jsme ho brali. Ale to patří k přípravě, jsem rád, že to zdravotně celkem zvládáme. Máme ještě čas, abychom finální kádr nějakým způsobem nasměrovali.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies