FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Aktuálně z kabiny

Aktuálně z kabiny Z n o j m o - Kádr opustil slovenský útočník Michal Kamenčík, jenž byl ve Znojmě na zkoušku. Z bojů o sestavu ho vyřadilo zranění. Do přípravy se naopak nově zapojil již avizovaný Radim Nepožitek, který už se plně zapojil do tréninku. Uvnitř článku pak další informace o aktuálním stavu kádru.

 
 
 

Znojmo opustil slovenský útočník Michal Kamenčík. Ten se zapojil do přípravy na zkoušku před čtrnácti dny a odcestoval s týmem i na soustředění do Ústí nad Orlicí. Jeho šanci probojovat se do kádru však bohužel zhatilo zranění.

Čeká se také, zda uspěje Radek Buchta na zkoušce ve Zbrojovce Brno. Trenér Kotal se chystá podle oficiálních stránku klubu na zúžení kádru ve čtvrtek, v tu dobu by tedy mělo být stoprocentně jasné, kde bude Radek na jaře hrát. Je ale velice pravděpodobné, že to bude právě v Brně.

Do přípravy se naopak zapojil starý známý Radek Nepožitek, jenž přišel ze Sigmy Olomouc. V týmu jsou nadále také Stijepo Njire, Martin Levai a Pavel Lapeš. S Áčkem trénují tento týden i junioři Petr Kirschner, Ali Alaca a Abdullah Celik. Po nemoci už je zpět také Jaroslav Svozil.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies