FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhý týden v lednu začala zimní příprava pro naše žákovské týmy

Druhý týden v lednu začala zimní příprava pro naše žákovské týmy Z n o j m o - V průběhu druhého týdne v lednu se rozběhla zimní příprava na jarní část sezóny všem žákovským týmům. V zimní pauze se však nelenilo a naše mladé naděje si zpestřili volno několika halovými turnaji, které budou na programu i v lednu a únoru. Podrobnější informace k přípravě našich žákovských kategorií v článku.

 
 
 

U15

Naše nejstarší kategorie žáků se připravuje od pondělí 12. ledna. Trenérský tandem zůstává stejný, jako tomu bylo doposud. Dvojice Dvořák, Palička je posílena úspěchem prvně jmenovaného, který byl oceněn na Galavečeru Grassroots jako nejlepší žákovský trenér za rok 2014.

Patnáctce patří ve své skupině po podzimu druhá příčka, ale má o zápas méně než vedoucí Třebíč, na kterou ztrácí pouhé dva body. V jarní části očekáváme tedy tuhý boj o výhru v soutěži a věříme, že v silách našich chlapců to určitě je. První utkání jara je na programu v sobotu 28.3.2015 v domácím prostředí na Čafce proti Líšni.

Do té doby se hráči budou pravidelně scházet v pondělí, úterý a čtvrtek k tréninkovým jednotkám. V pondělí jsou na programu výběhy do terénu či Medifitness, úterý je ranní trénink sportovních tříd při ZŠ Mládeže v Městské hale Znojmo a poté odpoledne hala na Uhelné. Ve čtvrtek má patnáctka k dispozici umělou trávu v Husových sadech. Přípravné utkání začnou o víkendech v průběhu února.

U14

Stejně jako o rok starší kolegové se připravují od pondělí 12. ledna. Trenérský duo zůstává taktéž stejné ve složení Turek, Moravec.

Čtrnáctka je ve své tabulce na třetím místě a má stejně jako patnáctka o zápase méně. Na první místo je ztráta šest bodů a druhý Hodonín jsou to pouhé body dva. I zde očekáváme, že se naše parta popere o samotné čelo a zdramatizuje tak boj o prvenství. První utkání jara je na programu v sobotu 28.3.2015 v domácím prostředí na Čafce proti Líšni, stejně jako U15.

Chlapci se budou scházet obdobně jako patnáctka. V pondělí je výběh do terénu, úterý je ranní trénink sportovních tříd při ZŠ Mládeže v Městské hale Znojmo, ve středu umělá tráva v Husových sadech a ve čtvrtek hala na Uhelné. V průběhu ledna a února je na programu několik halových turnajů a postupně se čtrnáctka přestěhuje i ven a začne s přípravnými utkáními ve venkovním prostředí.

U13

Mladší žáci, konkrétně U13 se k prvnímu tréninku v lednu se sešli již v pátek 9. ledna, kde je přivítala dvojce trenérů Kotlán, Helebrant. Dříve než všechny žákovské kategorie začala třináctka z jednoho prostého důvodu, jelikož se hned v neděli zúčastnila zimní halové ligy v Ivančicích.

V kategorii U13 se oficiální tabulky nevedou, ale dvě výhry v podzimní části jsou málo a to spoustu utkání měla naše třináctka velmi dobře rozehrané. V zimní přípravě nezbývá než kvalitně a poctivě potrénovat. Věříme, že na jaře bude výher mnohem více a dočkáme se i zlepšení u jednotlivých hráčů. Třináctka hraje své první utkání v neděli 29.3.2015 doma proti FŠ Třebíč.

Do té doby je možnost kvalitně trénovat v úterý na umělé trávě v Husových sadech, ve středu ráno trénink sportovních tříd při ZŠ Mládeže v Městské hale Znojmo a v odpoledních hodinách je k dispozici hala na Uhelné, v pátek poté tělocvična na ulici Mládeže. V lednu i únoru se třináctka zúčastní několika turnajů, v březnu se odehrají i přípravné utkání již ve venkovním prostředí.

U12

U12 se k prvnímu tréninku v lednu se sešla v pondělí 12. ledna. Trenéři Mička a Dítě se jistě na své svěřence těšili a hned při prvním tréninku jim dali pořádně do těla, i když v neděli (den před zahájením přípravy) absolvovali chlapci dva halové turnaje. Jeden v Ivančicích a jeden v Němčicích.

Stejně jako u o rok starších kolegů se nevedou žádné oficiální tabulky, ale kategorie U12 si vede velmi solidně. Ze třinácti utkání devět vyhrála, jeden remizovala a pouze třikrát prohrála. Uvidíme, zda dokáže naše nejmladší žákovská kategorie na podobné výsledky navázat či je i vylepšit. Dvanáctka hraje své první utkání v neděli 29.3.2015 doma proti FŠ Třebíč.

Několik turnajů či přípravných utkání je již samozřejmostí, ale bude se hlavně trénovat. V pondělí má dvanáctka k dispozici umělou trávu v Husových sadech, v úterý tělocvičnu na ulici Mládeže, ve středu ráno trénink sportovních tříd při ZŠ Mládeže v Městské hale Znojmo a ve čtvrtek opět tělocvičnu na ulici Mládeže.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies