FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 poprvé v přípravě prohrála, ale bylo to těsné

Z n o j m o - První prohru musela v přípravě na jaro skousnout naše devatenáctka. V Jevišovicích podlehla Tasovicím B. Soupeř si držel těsně vedení z první půle až do 67. minuty, kdy vyrovnával Landšperský. Vyrovnaný stav však dlouho nevydržel a Tasovičtí si svoje vedení vzali vzápětí zpět a hubený náskok udrželi do závěrečného hvizdu.

 
 
 

Pro naši devatenáctku to byl třetí přípravný zápas. V předchozích dvou vždy dokázala zvítězit. Skóre se poprvé mměnilo v 27. minutě, kdy se soupeř prosadil z nařízeného pokutového kopu. Střelecky jsme byli mírně aktivnější, vyrovnání jsme se však dočkali až v 67. minutě, kdy se po přihrávce Krejčího prosadil Jan Landšperský.

Nicméně stav 1:1 nesvítil na světelné tabuli příliš dlouho. Už o sedm minut později si totiž Tasovičtí vzali své vedení definitivně zpět a připravili tak svěřencům trenéra Zlámala první prohru v přípravě. Je nutno podotknout, že valná část týmu byla po viróze z minulého týdnu.

Trenér Luděk Zlámal: V tomto utkání byl k vidění spíše týmový výkon, který měl stoupající úroveň především ve druhém poločase. Škoda, že naše individuální výkony se pohybovaly v průměru, což nám bránilo dosáhnout lepšího výsledku.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies