FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dlouhá cesta Juniorů do Jablonce, musíme se s tím poprat, říká trenér

Dlouhá cesta Juniorů do Jablonce, musíme se s tím poprat, říká trenér Z n o j m o - Už dnes v 8:30 vyrazil náš juniorský tým k odloženému utkání do Jablonce. Náročná cesta a těžký soupeř, to vše čeká na mladé svěřence trenéra Tibora Dudy. Ten se ještě vrátil k hodnocení pondělního utkání s Jihlavou a samozřejmě se zamýšlel i nad nadcházejícím utkání na severu Čech.

 
 
 

Před utkáním s Jihlavou jsme mluvili o tom, jaký bude mít vliv chřipková epidemie, kterou prodělala v minulém týdnu podstatná část kádru. Tak tedy, mělo to nějaký dopad?
To je otázka, protože dvě rozhodující branky jsme dostali v poslední čtvrthodině. Ale nechci to tomu přičítat, Jihlava byla přece jen zkušenější, což dokazuje účast Marka Jungra. Mužstvo bylo kompaktní, důraznější na míči.

Nicméně myslím, že kluci bojovali. Zejména prvních třicet minut druhé půle se mi líbilo. Sice jsem po první části prohrávali, ale kluci chtěli s výsledkem něco udělat, vyrovnat se právě povedlo hned v úvodu druhého dějství. Ve zmíněných posledních patnácti minutách jsme bohužel po individuálních chybách inkasovali.

FK Baumit Jablonec - 1.SC Znojmo FK
Čtvrtek 5.3.2015 (14:00 hod.)

Čeká nás v Jablonci těžší zápas s tím ohledem, že má soupeř velice široký kádr A-týmu a mohlo by několik hráčů nastoupit za juniorku a také s ohledem na náročnou cestu?
Každý zápas v juniorské soutěží je pro náš tým velice těžký, máme mladé hráče, kteří sbírají zkušenosti. V jakém složení nastoupí Jablonec nemám vůbec představu, ale ať nastoupí v jakékoliv sestavě, musíme se soustředit na náš výkon a poprat se s tím. Pokud předvedeme optimální výkon, můžeme uspět.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies