FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čekání končí! Jaro startujeme ve Vlašimi!

Čekání končí! Jaro startujeme ve Vlašimi! Z n o j m o - Už je to tady! V sobotu ve 14:30 vyběhnou naši fotbalisté k prvnímu mistrovskému utkání v roce 2015. Úvodní los jara Fotbalové národní ligy nás zavede do Vlašimi, které máme z podzimu co oplácet. Středočeši jsou v tabulce o tři místa výše než my a v tabulce mají o tři body více.

 
 
 

Byla to právě Vlašim, která zastavila náš dobrý rozjezd do letošní sezóny. Po dvou výhrách venku v úvodních dvou kolech nás čekal první duel po dlouhé roční době v domácím prostředí. Přišel však těžký direkt. Nejprve vyloučení a poté soupeř otočil i skóre utkání a zvítězil 3:1. Touto prohrou se načalo naše podzimní trápení na domácím půdě.

FC Graffin Vlašim - 1.SC Znojmo FK
Sobota 7.3.2015 (14:30 hod.)

Středočeši jsou v tabulce na osmém místě, závěru roku se jim však příliš nepovedl. Třikrát za sebou prohráli, je ale pravdou, že los nebyl jednoduchý - Varnsdorf, Zlín, Sokolov. V zimní přípravě se pak dařilo Vlašimi se střídavými úspěchy.

Vlašimským dělala před startem FNL, a v podstatě stále dělá vrásky, marodka, především tedy trenéru Vlastimilu Petrželovi. „Museli jsme improvizovat při trénincích a také v utkáních, které jsme měli na programu, a to vše v momentě, kdy bylo potřeba ladit optimální sestavu,“ nastínil situaci zkušený kouč pro klubový web fcgraffinvlasim.cz.

Přehled změn v kádru Vlašimi:

Příchody: Karel Hejný (Viktoria Žižkov - přestup), Daniel Veselý (Slavia - NH), Vojtěch Gebert (Jablonec - NH), Ladislav Vopat (Dukla - NH), Ondřej Brejcha (Dukla - NH), Daniel Bojčuk (Liberec - přestup), Viktor Budínský (Banská Bystrica - přestup)

Odchody: Petr Hronek (Jablonec/Příbram - KH), Jan Stareček (Benešov - KH), Jakub Rondzik (Příbram - KH), Alexander Jakubov (Sparta - KH), Jakub Vojta (Liberec - KH), Jan Hauer (Bohemians 1905 - KH), František Rybařík (Vyšehrad - NH), Jiří Suk (Meteor - NH), Petr Kratochvíl (Jiskra Modrá - NH), Martin Sus (Liberec - přestup), Peter Grajciar (Wroclav - přestup), Jan Jeřábek (Louňovice NH), Petr Putz a Daniel Bojčuk (Zápy NH), Pavel Tomášek (Čáslav NH)

Trenéři před zápasem

VLASTIMIL PETRŽELA (VLAŠIM): Na start jara se po pravdě vůbec netěším, a to z toho důvodu, že budeme muset v sestavě improvizovat. Někteří hráči jsou stále mimo hru a jiní se teprve zapojují do tréninku. (zdroj: Jiří Paýr/fcgraffinvlasim.cz

LUDEVÍT GRMELA (ZNOJMO): Myslím, že všichni hráči a trenéři by pochopitelně chtěli bodovat stejně jako ostatní týmy. Je po třech měsících od konce posledního podzimní zápasu. Plno mužstev se změnilo, prostřídalo, doplnilo kádry. To stejné se stalo u nás, myslím si, že v celkem velkém množství a na zásadních postech. Co je pro nás nějakým cílem, aby se na naši hru dalo koukat, i když je to nyní po přechodu na přírodní trávu obtížné. Samozřejmě ale potřebujeme bodovat, takže prvořadý je pro nás zisk bodů.

VZÁJEMNÉ ZÁPASY

2012-2013 Znojmo - Vlašim 6:1 (5:1)
2012-2013 Vlašim - Znojmo 0:3 (0:2)
2011-2012 Vlašim - Znojmo 1:1 (1:1)
2011-2012 Znojmo - Vlašim 0:2 (0:1)
2010-2011 Znojmo - Vlašim 3:0 (1:0)
2010-2011 Vlašim - Znojmo 2:1 (0:0)

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - FC Graffin Vlašim 1:3 (0:0)
Branky: 48. Žondra – 59. Kučera, 71. Nový, 84. Matějka
ČK: 39. Yonov

Porovnání týmů

8. místo v tabulce 22 bodů
22:29 skóre 1,4 gólů na zápas
4 čistá konta V-V-P-R-P forma
2 červené karty 13 bodů doma
11. místo v tabulce 19 bodů
21:24 skóre 1,3 gólů na zápas
4 čistá konta V-V-V-V-V forma příprava
3 červené karty 13 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies