FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

J. Pázler: Kdybychom neproměnili i druhou penaltu, jsme za blbce

J. Pázler: Kdybychom neproměnili i druhou penaltu, jsme za blbce V l a š i m - Čtyři neproměněné penalty v řadě, taková byla naše bilance společně s přípravnými zápasy před druhou penaltou ve Vlašimi. První pokutový kop v utkání neproměnil Tomáš Okleštěk a v konstelaci všech těchto informací šel v nastaveném čase první půle k penaltovému puntíku Jan Pázler. Vůbec ho to ale nerozhodilo, zachoval chladnou hlavu a poslal náš tým do vedení, které se nakonec proměnilo ve tři body.

 
 
 

Neměl si trochu obavy, když si šel na penaltu po první neproměněné Tomáše Oklešťka? A zvláště také po té naší neúspěšné sérii pokutových kopů z přípravy?
Trochu ano. V duchu jsem si říkal, že kdybychom neproměnili i druhou penaltu v utkání, tak jsme za blbce. Naštěstí to dopadlo a pokutový kop jsem dal.

Byl jsi dopředu rozhodnutý, kam míč z penalty umístíš?
Jsem dopředu většinou vždy rozhodnutý kam penaltu kopnu.

Přemýšlel si, že by tentokrát mohl jít brankář Fendrich na druhou stranu narozdíl od první penalty?
Trochu jsem myslel nato, že by mohl jít na druhou. Ale jak jsem zmiňoval, byl jsem rozhodnutý, kam míč kopnu, takže jsem to neřešil.

Na konci přípravy si byl určený, pokud by se kopala penalta, ty. Proč si nešel už na tu první?
Při první penaltě jsme se s Oklim domluvili, byl jsem trochu zadýchaný. Takže šel on a bohužel ji neproměnil, naštěstí jsme měli ještě jednu.

Bylo vyloučení z 21. minuty zlomovým bodem utkání i přes tu neproměněnou penaltu?
Určitě. Ze začátku byla Vlašim aktivní, pak nám vyšel brejk, po kterém následovalo vyloučení a penalta. Poté už neměl soupeř tolik v držení míč, do přestávky jsme ho dvakrát dokázali potrestat a to bylo důležité.

Do druhé půle vedení 2:0, Vlašim v deseti bez vyloučeného hráče. Leckdo by si mohl říct, že to bylo jednoduché. Ale ono to tak jednoduché nebylo, Vlašim už do toho šla vabank.
Už pak míče hodně nakopávali dopředu. Hráli na tři vysoké útočníky, takže tam nějaké závary byly. Ale až na penaltu, toho soupeř moc neměl. Myslím si, že jsme to dobře odbránili.

Je to ta potřebná pohoda před těžkým losem Olomouc, Táborsko?
Určitě. Do Vlašimi jsme jeli bodovat, uzpůsobili jsme tomu taktiku. Doma s Olomoucí si utkání užijeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies