FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Z jihu Čech bez bodu, juniorka podlehla těsně Táborsku

T á b o r / Z n o j m o - Na jih Čech jsme jeli s odhodláním získat první jarní body. Tato záležitost se však začala komplikovat už na začátku utkání, kdy se domácí po našem nešťastném vlastním gólu dostali do vedení. K vyrovnání bylo mnohdy blízko, ovšem místo něj, přišel ve druhé půli, jak se ukázalo, nakonec rozhodující gól utkání. Zbraně jsme sice nesložili, ale bylo z toho už jen snížení z kopačky Patrika Bognera v 83. minutě.

 
 
24. (Kvapilova), pondělí 9.3.2015
FC Silon Táborsko - 1.SC Znojmo FK  2:1  (1:0)
Branky: 9. Celik (vla.), 69. Jaroš – 83. Bogner
Rozhodčí:Jan Váňa - Miroslav Fišer, Němec
FC Silon Táborsko: Bébr – Hric, Jaroš (78. Bosnyak), Hovorka (87. Knotek), Smetana, Nešický, Škarda, Michalec, Chirinciuc, Bouška, Rabiňák.
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Hrazdílek, Vala, Krejčí (46. Landšperský), Sokol, Alaca, Le Minh (75. Slavík), Bogner, Pokorný, Celik, Hříbek.

Komentář k zápasu

Naděje na první jarní body se začali hned na začátku komplikovat. Ve druhé minutě se sice ještě táborský Hric neprosadil o sedm minut později se ale dostal ostrý centr do našeho vápna a Celik míč nešťastně usměrnil pod vlastní břevno. Domácí to vyprovokovalo k ještě větší aktivitě. Proti střele Hovorky nás podržel Konvalina a v 28. minutě mířil Bouška pouze do boční sítě.

Převahu Táborska jsme dokázali přetrhnout v závěru utkání, kdy chybělo jen málo, aby se dostal k vyrovnání Bogner. K zakončení se však dostal až Krejčí, jehož hlavička ale mířila těsně vedle brány.

Ve druhé půli se jazýček vah mohl přiklonit na kteroukoliv stranu. V 55. minutě málem přetavil Valův centr v gólovou hlavičku Bogner, ale opět chybělo i trochu štěstí, míč šel těsně vedle. Pak zahrozili i domácí, ale Konvalina dokázal Jarošovu střelu zneškodnit.

Povážlivě trhliny na zisk alespoň bodu dala 69. minuta. To sice ještě dokázal náš brankář zneškodnit první zakončení. Jakub Jaroš se ovšem tentokrát přece jen dočkal a prosadil se z dorážky. Rozhodnuto však zdaleka nebylo. V 83. minutě jsme se dostali do přečíslení a Patrik Bogner střelou na zadní tyč zdramatizoval závěr utkání. Leč bohužel, zůstalo jen u zdramatizování, vyrovnat se nám již nepovedlo. Tedy povedlo, ale gól ze závěru duelu nebyl uznán kvůli ofsajdu. Z našeho pohledu se o ofsajdovou pozici nejednalo, ale na hřišti jsou pány rozhodčí a ti rozhodli jednoznačně.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies