FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kompletní kádr? Pro trenéra Grmelu zbožné přání. Chřipka opět útočí

Z n o j m o - Na konci zimní přípravy postihla část kádru chřipková epidemie. Nyní se bohužel vrátila podruhé již v rozjeté sezóně a nevyhnula se ani realizačnímu týmu. Pro trenéra Ludevíta Grmelu jsou to pochopitelně nemalé komplikace před nedělním utkáním 18. kola Fotbalové národní ligy se Sigmou Olomouc.

 
 
 

Skoro jen dvě ruce by vám stačily, abyste spočítali hráče na trénincích v průběhu tohoto týdne. Trenér Grmela měl k dispozici pouhých jedenáct hráčů, a když počítáme vykartovaného Davida Ledeckého, tak prakticky deset.

Část kádru postihla opět chřipková epidemie a antibiotika jsou tak na denním pořádku. Nevyhnul se jim ani trenér Ludevít Grmela a jeho asistent Tibor Duda. Momentálně je to tak především závod s časem, kterého však nezbývá vůbec dostatek, právě naopak. „Samozřejmě je to pro nás velká komplikace, ale nedá se nic dělat, musíme doufat, že se nemocní dají co nejdříve do pořádku,“ uvedl trenér.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies