FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

JUN: Snad to nebude větrný vabank, věří před Baníkem trenér Duda

JUN: Snad to nebude větrný vabank, věří před Baníkem trenér Duda Z n o j m o - S juniorkou si v pondělním utkání s Příbramí pořádně zahrál vítr. V Jevišovicích panovaly opravdu složité povětrností podmínky, čehož lépe využil zkušenější soupeř a výsledkově duel ovládl. Trenér Tibor Duda před čtvrtečním zápasem s Baníkem Ostrava, doufá, že stejné podmínky se opakovat nebudou. V rozhovoru jsme se znojemským koučem rozebírali jednak pondělní utkání, tak i právě nadcházející duel s Baníkem.

 
 
 

Trenére do jaké míry ovlivnil pondělní zápas s Příbramí silný vítr i fakt, že soupeř hrál v první půli po větru?
Povětrnostní podmínky byly opravdu nepříjemné, nemělo to s fotbalem nic společného. Je pravdou, že soupeř toho v první půli dokonale využil a vstřelil čtyři branky. Přesto jsem doufal, že stejnou výhodu využijeme i my a v druhé půli utkání se střelecky prosadíme. Gól sice přišel, ale už trochu pozdě, i když jsme měli dost šancí, abychom skórovali dříve a dostali se zpátky do utkání.

1.SC Znojmo FK - FC Baník Ostrava
Čtvrtek 19.3.2015 (13:30 hod.)

Stejnou výhodu jsme měli v druhé půli i my, ale do zápasu se těžko vrací, když máte třígólové manko?
Určitě. Kluci to měli v hlavách. Ale jak už jsem zmiňoval, tajně jsem doufal, že pokud by se nám povedlo vstřelit brzký gól, že by se dalo i díky povětrnostním podmínkám se zápasem něco udělat. To se bohužel nepovedlo. Ať to bylo jakkoliv, je třeba uznat, že soupeř byl zkušenější a měl k dispozici i hráče a-týmu. I to rozhodlo.

Ve čtvrtek se bude hrát opět v Jevišovicích. Očekáváte stejné neduhy počasí?
Snad to nebude jako v pondělí, protože podmínky byly opravdu složité. Doufám, že už to bude na jaře poslední utkání na umělce. Kluci už se těší na přírodní trávu.

Čtvrteční soupeř - Baník Ostrava, také čeká na první jarní výhru. Mohlo by to být naší výhodou, že jsou Ostravané v uvozovkách v herní nepohodě?
Baník bude favoritem utkání. Ale klukům vždy říkám, že každý zápas začíná od stavu 0:0. Určitě půjdeme na hřiště s tím, že se pokusíme o co nejlepší výsledek.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies