FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dohráno FNL: Ševci míří výš, neprůstřelný Zacharda

Dohráno FNL: Ševci míří výš, neprůstřelný Zacharda Z n o j m o - Dvacáté kolo Fotbalové národní ligy opět nabídlo spoustu zajímavých momentů a soubojů. Bitva na Moravském poli v podání našeho týmu proti Olomouci, jarní zlínská pohoda. V zákrytu pak vykukuje výborná forma Ústí nad Labem. Její gólman Zdeněk Zacharda má čtyři čistá konta v řadě, a to už je počin, který si zaslouží pozornost.

 
 
 

Ševci míří výš

ŠEVCI MÍŘÍ VÝŠ. To je heslo Zlína pro jarní část Fotbalové národní ligy. Svěřenci Bohumila Páníka si motto vzali opravdu k srdci a zatím ho naplňují beze zbytku. První dvě jarní kola zvládli ve velké pohodě. Vyhráli na "horké" půdě na Žižkově, odkud se body rozhodně nevozí a poté doma přejeli Pardubice 4:0. Od Zlína se každou sezónu čeká atak na postupové pozice, až tento ročník to Ševci začínají naplňovat. V tabulce jsou již na pátém místě a na druhý Varnsdorf mají ztrátu čtyř bodů.

Úsporné výsledky, skvělá forma - ústecká Arma se vzdaluje suterénu

Velmi nepovedený podzim mělo za sebou Ústí nad Labem. Již na jeho konci se ale začalo blýskat na lepší časy. Momentálně tak Arma drží čtyřzápasovou sérii bez prohry a to je forma jako hrom. Zajímavé je, že k tomu Ústí vždy stačil výsledek 1:0. Arma tak doslova kvapí za záchranou, pokud ji forma vydrží, může atakovat i vyšší pozice.

Ústecký Zacharda zamkl bránu

O Ústí už v článku byla řeč. Jeho brankář Zdeněk Zacharda se může pyšnit čtyřmi čistými konty v řadě. Branku nedostal už 445 minut! Pokud se mu povede neinkasovat ani v příštím kole v Třinci je to pro nás jasný kandidát na Nejlepšího hráče za měsíc březen.

Sigma klepe na dveře Synot ligy

Není to v případě Olomouce žádné nesmělé poklepávání na dveře Synot ligy, ale po nedělní těsné výhře doslova bušení. Sigma má v čele tabulky sedmi bodový náskok na druhý Varnsdorf. Dalo by se říct, že teď už si to mohou Hanáci pokazit jen sami.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies