FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na jih Čech o další ligové body, čeká nás Táborsko

Na jih Čech o další ligové body, čeká nás Táborsko Z n o j m o - Olomouc a nyní Táborsko. Právě na jihu Čech se uzavře pro náš tým jarní úvodní velice těžký los. Táborsko bude kvůli domácímu prostředí, ale především čtvrté pozici v tabulce, favoritem utkání. Což však neznamená, že se nepopereme nejlépe o tři body. Utkání startuje v sobotu v 15:00.

 
 
 

Táborsko sice nemělo ideální vstup do letošního ročníku Fotbalové národní ligy, ale postupem podzimu se rozjelo k velmi solidním výkonům. Ty však pokazil závěr roku, kdy Jihočeši při těžkém losu prohráli tři zápasy za sebou.

FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK
Sobota 21.3.2015 (15:00 hod.)

Z prvních dvou jarních utkání má naopak čtvrtý celek tabulky čtyři body za výhru proti Frýdku-Místku a remízu v Karviné, kde však měli Jihočeši utkání velice dobře rozehráno. Z lavičky už je nevedl trenér Petr Frňka (nyní Baník Ostrava pozn. red.), nýbrž Radim nečas, který ho v zimní přestávce nahradil.

Táborsko stejně jako náš tým těží z velmi dobrých výsledků na hřištích soupeřů, doma už jsou to spíše průměrné výkony. Stále se to ale nerovná našemu podzimnímu trápení na vlastní půdě, i proto je momentálně mezi oběma týmy osmibodový rozdíl.

Kádr Jihočechů doznal v zimě jen kosmetických změn. Tým posílili Surynek s Rabiňákem, opustili jej naopak Přeučil a Divíšek, jenž zamířil do prvoligové Příbrami.

Trenéři před zápasem

RADIM NEČAS (TÁBORSKO): Máme nějaké zdravotní otazníky, ale věřím, že se všichni hráči dají do pořádku, Po delší době by měl být do zápasové osmnáctky nominován zkušený Aleš Kočí. Znojmo má stále zkušený kádr. Mohu jmenovat třeba Oklešťka. Znojmo je nebezpečné hlavně venku, kde hraje na brejky. Na ty si musíme dát pozor (zdroj: fctaborsko.cz)

LUDEVÍT GRMELA (ZNOJMO): Táborsko je kombinačně velmi zdatný tým, silný na míči. Hráči si na hřišti vyjdou vstříc, takže určitě velice nepříjemné mužstvo. Domácí jsou jednoznačným favoritem utkání. Naše mužstvo ale nikdy nepojede nikam jako outsider nebo s hlavou dolů.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - FC MAS Táborsko 1:4 (0:1)
Branky: 63. Pázler – 62. a 67. a 70. (pen.), 77. Musiol (pen.)

Porovnání týmů

4. místo v tabulce 30 bodů
38:24 skóre 2,1 gólů na zápas
5 čistých kont P-P-P-V-R forma
0 červených karet 14 bodů doma
10. místo v tabulce 22 bodů
24:26 skóre 1,3 gólů na zápas
5 čistých kont R-P-P-V-P forma
3 červené karty 16 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies