FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jan Pázler v rozhovoru pro oficiální web fnliga.cz

Jan Pázler v rozhovoru pro oficiální web fnliga.cz Z n o j m o - V tomto týdnu přinesl oficiální web Fotbalové národní ligy rozhovor s naším nejlepším střelcem v sezóně Janem Pázlerem. Ten dokázal nastřílet již osm branek a za nejlepším kanonýrem FNL olomouckým Ordošem zaostává pouze o dva přesné zásahy. My vám tedy nabízíme ukázku ze zmíněného rozhovoru a samozřejmě také odkaz na celý článek.

 
 
 

Když jste odešel začátkem roku 2011 na Duklu, dostal jste dost prostoru a dařilo se vám i střelecky. Jak na své časy v lize vzpomínáte?
Na dobu, kdy jsem hájil barvy Dukly Praha, vzpomínám velice rád. Dostal jsem tam šanci zahrát si první ligu a docela se mi i dařilo, takže pro mě paráda.

Vaše kariéra se zastavila po odchodu na sever Čech, litujete svého odchodu do Jablonce?
Přestupu do Jablonce nelituji. Bohužel jsem tam nedostával takový prostor, jaký bych asi potřeboval. Měnil se během té doby i trenér, takže možná i to sehrálo svůj vliv.

Následoval tedy odchod do Znojma...
Chtěl jsem hlavně pravidelně hrát, jelikož v Jablonci jsem tu možnost skoro rok neměl.

CELÝ ROZHOVOR NA FNLIGA.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies