FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19 : Tři branky, žádné body. V přestřelce jsme podlehli Líšni

Z n o j m o - Naše devatenáctka zatím na jaře čeká na výhru na hřištích soupeřů. Po prohře ve Vyškově podlehli naši mladíci po velké přestřelce také Líšni. Přestřelka určitě není nadnesený výraz, v zápase totiž padlo hned sedm branek. Vždyť jen v prvním poločase diváci mohli vidět čtyři přesné zásahy a zde se bohužel také zrodil rozhodující náskok soupeře.

 
 
19. (Kučerova), sobota 11.4.2015
SK Líšeň - 1.SC Znojmo FK  4:3  (3:1)
Branky: Nguyen 2, Vránek, Motyčka - Landšperský, Dobrovolný, Fukal
Rozhodčí: Křenek - Kugler, Papuga
ŽK: Horyna, Vránek, Pešta - Morong, Kříž J.
SK Líšeň: Žygo - Turek, Horyna, Klein (39. Pešta), Vránek - Přichystal, Nguyen, Čermák, Motyčka - Daněk, Škára
1.SC Znojmo FK: Kříž M. (46. Šurkala) - Dobrovolný, Borovec, Hříbek Z., Morong - Slavík (46. Sokol), Fukal - Landšperský, Holčapek (53. Kříž J.), Krejčí - Pelán (68. Dúcký)

Komentář k zápasu

Proti Líšni jsme si vynahradili střelecké trápení z minulé bezbrankové remízy proti HFK Olomouc, bohužel jsme se však nevyhnuli ani chybám v obraně. První půle začala svižně a profit z ní měla hlavně Líšeň, která úvodní část ovládla v poměru 3:1.

Hned na začátku půle druhé přišlo naše snížení z kopačky Dobrovolného, jenže soupeř dokázal naneštěstí rychle reagovat a vzal si svůj nadějný dvou gólový náskok zpět. V závěru ještě zdramatizoval duel Fukal, k vyrovnání už jsme se ale nedostali.

Ohlasy

Luděk Zlámal: V tomto utkání jsme se zlepšili v ofenzivě a dali tři branky, což většinou stačí, když ne na vítězství, tak k zisku bodu. Jenže naše defenzivní činnost stála na slabých základech. Domácí to vycítili a dávali branky i s naším přispěním. Zatím nedokážeme udržet stabilní výkonnost. Jeden týden hrajeme s bezchybnou obranou, za týden je ta stejná obrana děravá jako ementál. Na druhou stranu si ofenziva minulý týden vytvořila jedinou gólovou šanci, dnes jsme vstřelili tři branky, plus jsme zahodili další dva neproměněné nájezdy na brankáře.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies