FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Těžká venkovní mise, v sobotu zabrzdit rozjetý Zlín

Těžká venkovní mise, v sobotu zabrzdit rozjetý Zlín Z n o j m o - Velký výzva před námi stojí v sobotu v rámci 23. kola Fotbalové národní ligy. Zajíždíme totiž na půdě nejlepšího týmu jara - Zlína. Ševci mají skvělou formu, která je vynesla již na druhé místo v tabulce. My bychom samozřejmě rádi přibrzdily zlínskou euforii, utkání startuje v 18:00 a na stadionu budeme mít podporu i skupiny našich fanoušků.

 
 
 

Na začátku se pojďme na chvíli vrátit do našich minulých preview před zápasy se Zlínem.

Sezóna 2011/12 - Zlín přezimoval na šestém místě s nevelkým odstupem na vedoucí duo a klub vyhlásil cíl poptat se o postup do první ligy. Ovšem to, co následovalo na jaře, to byl opravdu pořádný sešup. Ševci venku ani jednou nevyhráli a svoji pošramocenou reputaci museli zachraňovat až v domácím prostředí. Nakonec z toho bylo v konečném sčítání pouhé jedenácté místo a v závěru ligy ještě hrozící strach z boje o záchranu, který se nakonec nekonal.

Sezóna 2012/13 - Má prvoligové zázemí, vyhovující stadión, a tak by se Zlín určitě rád viděl na postupových pozicích do Gambrinus ligy, ale jeho situace je poněkud jiná. Ševci vstoupili do nového ročníku Fotbalové národní ligy stejně tragicky jako ukončily sezónu předchozí. Výsledky byly tristní a vůbec neodpovídaly ambicím zlínského klubu.


FC Fastav Zlín - 1.SC Znojmo FK
Sobota 18.4.2015 (18:00 hod. - Letná)

To jest tedy krátký náhled do nedávné minulosti. Jistě jste zaregistrovali, že zde chybí loňská sezóna, v ní jsme však brázdili prvoligového vody a se Zlínem se tak nestřetli. I ve zmíněné sezóně měli Ševci nečekané trable, které ale skončily šťastně...

První půlku jarní části Fotbalové národní ligy zakončí ševci domácím zápasem proti exligovému Znojmo. To přijede na...

Posted by FOOTBALL CLUB ZLÍN on 16. duben 2015

...A teď střihem do současnosti. Píše se jarní část Fotbalové národní ligy 2014/15 a v lize byste jen marně hledali tým s lepší aktuální formou. Pod koučem Pánikem ševci válcují jednoho soupeře za druhým a aktuálně jsou v tabulce již na druhé pozici, která samozřejmě znamená postup! Společně s podzimní části Zlín neprohrál již devět zápasů v řadě a konečně tak začíná naplňovat dlouhodobě očekávané ambice. Reflektují na to samozřejmě i diváci, kteří na Letnou chodí ve stále hojnějších počtech.

Ruku v ruce s přísunem bodů a postupem v tabulce jde i pohoda týmu. Brankář Stanislav Dostál udržel pět čistých kont po sobě a neinkasoval už 470 minut. Trenér Pánik se záložníkem Kopečným pak po zásluze zvítězili v anketě Trenér měsíce, respektive Hráč měsíce. Na hrotu útoku se do střelecké formy dostal Poznar.

Ohlasy před zápasem

LUKÁŠ ŽELEZNÍK (KAPITÁN ZLÍNA): Libor Žondra to v jednom rozhovoru dobře popsal. Nejsou na postup, nejsou na sestup, ale hrají sami za sebe a za svá další angažmá případně lepší smlouvy v jiných klubech. U nás nemají co ztratit. Přijedou na hezký stadion, snad dojde i hodně diváků a před nimi se budou chtít ukázat. Navíc určitou kvalitu pořád mají a rozhodně je nelze nijak podcenit.(zdroj: fcfastavzlin.cz)

LUDEVÍT GRMELA (TRENÉR ZNOJMA): Všichni víme, že Zlín je momentálně v euforii, daří se mu. Nikde ale není napsáno, že odtud nemůžeme body odvézt. Jednou ta série skončit musí a my proto samozřejmě uděláme, co se dá.

NA PODZIM

1.SC Znojmo FK - FC Fastav Zlín 2:2 (0:1)
Branky: 57. Pázler, 67. Žondra – 6. Železník, 90+2. Poznar

Porovnání týmů

2. místo v tabulce 42 bodů
39:22 skóre 1,77 gólů na zápas
9 čistých kont V-V-V-V-V forma
0 červených karet 24 bodů doma
12. místo v tabulce 25 bodů
27:31 skóre 1,23 gólů na zápas
6 čistých kont P-P-V-P-P forma
3 červené karty 16 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies