FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Daniel Odehnal pro web fnliga.cz: Zlín jsme aktivitou zaskočili

Daniel Odehnal pro web fnliga.cz: Zlín jsme aktivitou zaskočili Z n o j m o - Oficiální webové stránky Fotbalové národní ligy nabízí velmi obsáhly rozhovor s naším obráncem Danielem Odehnalem. Téma bylo jasné, sobotní výhra nad dosud na jaře neporaženým Zlínem 2:1. „Jak nám se tento rok moc nedařilo na hřišti, tak znojemští fanoušci udělali ohromný pokrok. Velký dík a klobouk dolů, jak nás podporují,“ nezapomněl v rozhovoru ani na skvělé znojemské fanoušky.

 
 
 

Na Zlín jste v úvodu pořádně vlétli. Bylo na hráčích soupeře vidět, že jsou překvapení?
Vyšel nám vstup do utkání, hráli jsme aktivně a Zlín jsme tím asi zaskočili. Důležité bylo, že to nebyl pouze tlak, ale že jsme dokázali naše šance proměnit, což nám v předchozích utkáních chybělo.

Ty jsi nastoupil na podzim párkrát neplánovaně na kraji obrany. Na jaře si zde už plánovaně odehrál dva poslední zápasy. Vypadá to, že ti tento post celkem sedí...
Ani bych neřekl, že mi ten post sedí. Nejsem bek, jsem stoper, ale trenér postavil sestavu tak, že hraji na kraji. Snažím se tam odvést maximum, abych pomohl týmu, a zdá se, že se to zatím daří. Hlavně mi hodně pomáhá Tomáš Cihlář, který hraje na kraji přede mnou, tak doufám, že se nám bude dál spolupráce dařit.

V první půli si předvedl i jedno velmi povedené sólo. Nepřemýšlel si, že bys místo střely volil cestu přímo do vápna?
Já jsem běžel přes půlku hřiště, takže jsem toho měl už dost. Dostal jsem se tam překvapivě jednoduše a ta koncovka šla určitě vyřešit líp. Dál jsem už pokračovat asi nemohl, protože mě křižoval stoper. Spíše jsem měl zvolit přihrávku na Ledyho (David Ledecký - pozn. redakce), který byl na šestnáctce sám.

Ve Zlíně byla i skupina našich fanoušků. Je určitě fajn si užít vítězné děkovačky, že? Nebývalo v minulých druholigových sezónách zvykem, že by náš jezdili znojemští příznivci podporovat...
Jak nám se tento rok moc nedařilo na hřišti, tak znojemští fanoušci udělali ohromný pokrok. Je skvělé, že s námi jezdí i na venkovní zápasy a na hřišti jsou cítit i slyšet, jak nám fandí. Za to všem patří dík a klobouk dolů, jak nás podporují.

Domácí zápasy jsou naší slabostí, ale já věřím, že se na Žižkov připravíme a podáme dobrý výkon, který bude fanoušky bavit a bude se jim líbit, abychom je taky trochu odměnili.
Výhra nad Zlínem je i dobrý lákadlem na domácí zápas se Žižkovem. Můžeš teď fanoušky a příznivce pozvat.

CELÝ ROZHOVOR SI MŮŽETE PŘEČÍST NA WEBU FNLIGA.CZ ZDE

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies